inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Cactus schilderen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Covered in Gold (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Droom je van exotische vakanties en tropische landschappen? Wil je zo'n unieke sfeer creëren in je eigen appartement? Nu is het mogelijk dankzij de originele bimago collectie met een cactusmotief! Cactusschilderijen en schilderijen met cactus zijn botanische decoraties die vooral worden geassocieerd met verre en warme landen en zullen een unieke sfeer in uw ruimte creëren! In ons aanbod vindt je interessante schilderijen met een cactus als rode draad - een charmante plant gepresenteerd in verschillende vormen en kleuren.

Schilderijen van cactussen

Als je droomt van een exotische reis, een vakantie onder Mexicaanse luchten of een vakantie op de Caribische eilanden, maar je kunt dergelijke reizen niet betalen, creëer dan een vergelijkbare sfeer in je eigen huis of kantoor. Cactus plaatje - planten die als geen ander geassocieerd worden met warmte, zon en verre expedities helpen je daarbij. Op bimago vind je cactussen in schilderijen in verschillende versies, maten en kleurtinten. Het kan een realistische afbeelding zijn van een ranke plant tegen een woestijnlandschap, een zwart-wit afbeelding van een kleine cactus in een pot, of een simpele, minimalistische schets. Als je daarentegen waarde hecht aan decoraties met een humoristische kleur of op zoek bent naar decoraties voor een kinderkamer, dan zul je zeker blij zijn met de graphics, de cactussen lijken op kleine, vrolijke, groene wezens.


Schilderijen met een cactus

Een beeld met een cactus is een voorbeeld van een decoratie die het interieur zal doen herleven en verwarmen en het in een frisse, zomerse sfeer zal brengen. Dit type decoratie ziet er geweldig uit op een lichte muur in wit en grijs, of zeker meer dynamisch geel, groen en rood. Het is een goed idee om de cactus in het schilderij te combineren met andere Mexicaanse of urban jungle decoraties, botanische posters en accessoires zoals strohoeden, rieten manden, kleurrijke vloerkleden of accessoires met het motief van aplaki, flamingo's of Azteekse patronen. In dit geval werkt het principe "less is more" niet helemaal en kun je jezelf meer waanzin permitteren. Bij het kiezen van een afbeelding cactus uit het bimago aanbod, kun je niet alleen een verscheidenheid aan patronen kiezen, maar ook decoratieformaten - van kleine afbeeldingen, perfect voor het creëren van een grotere wandgalerij, tot grote doeken die boven de open haard kunnen hangen, bank of bed in de slaapkamer.