inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Planten schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Planten zijn een geliefd motief bij iedereen, en er zijn veel ideeën voor gebruik in interieurdecoratie! Een oplossing zijn natuurafbeeldingen, natuurafbeeldingen en botanische afbeeldingen van bimago! De collectie omvat decoraties die bloemen, gras en bladeren vereeuwigen, waardoor elk interieur wordt gevuld met frisheid en natuurlijkheid! Decoraties geïnspireerd op de natuur en meer exotische motieven, schilderijen uit één stuk en uit meerdere delen ... kies een thema en zie welke mogelijkheden botanische schilderijen creëren!

Schilderijen met planten

Schilderijen met planten, die de mooiste vertegenwoordigers van flora in verschillende versies presenteren, zijn een voorbeeld van tijdloze decoraties die bij bijna elk arrangement passen. Afhankelijk van hun vorm, kleuren en de manier waarop de flora wordt weergegeven, passen ze in de sfeer van de kamers, ingericht in een klassieke, romantische, Scandinavische, maar ook moderne en industriële stijl. Rustgevend groen en natuurinspiraties in de foto's van de natuur zijn universele motieven die altijd in de mode zullen zijn. Het aanbod van bimago omvat botanische schilderijen zoals realistische schilderijen, afbeeldingen van bloemen, bladeren of gras met bijna fotografische nauwkeurigheid, schilderijen met abstracte en symbolische planten, evenals minimalistische botanische schilderijen die verrukken met eenvoud. Een extra variatie is de verscheidenheid aan formaten en vormen, omdat onze voorstellen zowel enkele doeken als effectieve duetten of drieluiken omvatten. Dergelijke afbeeldingen van de natuur zullen zeker een unieke charme aan het interieur geven.


Botanische schilderijen

Een interessant botanisch beeld is een eenvoudige manier om het interieur op te warmen, gezelligheid toe te voegen en een sfeer van ontspanning en rust te creëren. Om dit effect nog te vergroten, is het de moeite waard om foto's met planten te plaatsen in het gezelschap van groene potplanten en toevoegingen van natuurlijke materialen: hout, riet of gedroogd gras. Als het gaat om de kleuren van de muur en meubels, is het goed om je te laten inspireren door de kleuren op het canvas en een palet te kiezen dat er zo dicht mogelijk bij ligt of een paar tinten lichter is dan de botanische schilderijen. Hierdoor zal de hele ruimte consistent zijn en wordt de indruk van chaos in de opstelling vermeden. Foto's van de natuur in bimago gallery zijn de meest modieuze plantmotieven, geïnspireerd door de inheemse natuur en meer exotische planten.