inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Boho schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Happy Meadow (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Weide met herinneringen II
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Weide van herinneringen
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
Boho-stijl geïnspireerd op een zorgeloos leven staat synoniem voor comfort, natuur en zomerse sfeer. Boho brengt een vleugje Oriënt en volkscultuur in het binnenland. Deze arrangementen, in pastel en ingetogen kleuren, moeten worden benadrukt met unieke decoraties. Met boho-afbeeldingen met Indiase motieven of bosdieren van bimago kun je een ruimte creëren die een echt asiel wordt! Het schilderij zal het hele interieur een gevoel van lichtheid en delicatesse geven.

Afbeeldingen in boho-stijl

Waardeer je vrijheid, voel je je het beste in contact met de natuur, word je geïnspireerd door oosterse interieurs? Schilderijen in boho-stijl zijn een perfecte keuze voor uw huis. Vogelveren, Indiase decoraties, bloemen, grassen, dieren - dit zijn elementen die vaak worden aangetroffen in boho-afbeeldingen. Je kunt een afbeelding met een aquarelpluim aan de muur hangen, een afbeelding met een dromenvanger of een foto van een bosdier op een canvas. Ze zullen er geweldig uitzien in een appartement in Scandinavische stijl met een minimalistisch design en rijkelijk gedecoreerde interieurs met retro-accenten. Veelzijdigheid is een van de grootste voordelen van boho-schilderijen.

Laat meer zien Laat minder zien

Boho schillderijen met etnische inspiratie

In de boho style afbeeldingen vind je alle mogelijke kleuren en kleurverzadiging terug. Wat voor sommigen wordt geassocieerd met overdaad, voor liefhebbers van etnische motieven is de perfecte balans. Dit zijn tenslotte etnische versieringen - vol zon, energie en warmte. Ze roepen herinneringen op aan vakanties in verre landen of koesteren dromen van prachtige reizen. Afbeeldingen in boho-stijl zullen zeker creativiteit inspireren en stimuleren.

Schilderij in boho-stijl voor een elegante slaapkamer of woonkamer

Wat inherent geassocieerd is met de boho-stijl zijn decoraties met een dromenvangermotief. Geen wonder dat ze vaak in de slaapkamer, boven het bed, te vinden zijn. Afbeeldingen die zijn geverfd met het gebruik van subtiele kleuren zullen coherent harmoniëren met andere decoraties, en de iets meer avant-gardistische afbeeldingen geven het elegante interieur een origineel karakter. Jonge ouders hangen vaak foto's van dromenvangers boven de wieg van hun pasgeboren baby. Plantmotieven, zo vaak geassocieerd met de boho-stijl, zullen er ook goed uitzien in elke woonkamer, vergezeld van bloemen in potten. Ze geven zelfs het eenvoudigste interieur warmte en gezelligheid.