inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen Boeketten

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Dreamer's Bouquet
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Elegant Composition
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij August Flowers
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Autumnal Flowers
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Autumn Harvest
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Autumn Bouquet
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Bunch of Wildflowers
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Flowery Artistry
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Summer Posy
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Watercolor Bouquet
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Rainbow Bouquet
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Bloemen zijn een universeel thema dat een gezellige en familiale sfeer in het interieur brengt. Op bimago vind je beelden van boeketten met bloemen in verschillende stijlen en maten. Decoraties van dit type zijn tijdloze wanddecoraties die de ruimte een romantisch en subtiel karakter zullen geven. De collectie omvat schilderijen van bloemen in een vaas, geïnspireerd op de werken van Van Gogh of Monet. Aan de andere kant zullen moderne schilderijen van een boeket bloemen perfect de glamoureuze arrangementen benadrukken.

Schilderijen met boeketten

Bloemen zijn een van de favoriete schildermotieven. Hun ongrijpbaarheid en schoonheid inspireren kunstenaars al generaties lang. De afbeelding van het bloemboeket vertegenwoordigt de natuur en benadrukt de variabiliteit ervan. De verrukking over de bloem wordt vereeuwigd op het doek, waardoor we de indruk hebben dat de wereld even stilstaat. Een foto van bloemen is een geweldige decoratie voor privé- en openbare ruimtes. Dit stijlvolle accessoire zal het interieur verlevendigen en een uniek karakter geven. Het aanbod van bimago omvat zowel stillevens die stilistisch verwijzen naar werken uit de 19e eeuw als hedendaagse. Een foto met bloemen is niet alleen een geweldige decoratie, maar ook een geweldig cadeau-idee. In plaats van iets te kopen dat snel verslechtert of uit de mode raakt, is het de moeite waard om een tijdloos accessoire te kiezen. Het is ook een geweldige vervanging voor levende boeketten die verwelken en hun schoonheid verliezen. Bloemenfoto's blijven vele jaren bij de eigenaar en verliezen nooit hun versheid.


 

Stel je een boeket rozen voor

Het tijdloze motief van rode rozen zal altijd goed staan op de muur. Om het unieke karakter van het schilderij te benadrukken, is het de moeite waard om het op een bank, bed of tafel te hangen. Dit voorkomt dat het lage meubelstuk de aandacht van de decoratie wegneemt, die de aandacht van alle gasten zou moeten trekken . Een bijkomend voordeel van schilderijen met rozen is hun veelzijdigheid. Het kan met succes worden opgehangen in de woonkamer, slaapkamer, keuken, en zelfs op kantoor. Dit geeft grote kansen en vrijheid bij het inrichten van het interieur. Unieke schilderijen gemaakt door jonge kunstenaars en gedrukt met aandacht voor elk detail zijn een goedkope en inventieve manier om een kamer te diversifiëren. Dit stijlvolle accessoire vrolijkt de ruimte op en geeft het een warme, aangename en huiselijke sfeer. Neem een kijkje in bimago gallery en kies een afbeelding die perfect bij je interieur past.