inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Afbeeldingen van motorfietsen

Filters

Filters

Type

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Hou je ervan om de wind in je haren te voelen? Drukt niets in je leven je liefde voor vrijheid beter uit dan de ronkende motor van een perfect afgestelde machine? Ga je graag met je motor op avontuur? Bewonder de geschiedenis van de motorfiets, de strakke lijnen, prestaties en de evolutie van de techniek! Schilderijen motorfietsen en schilderijen motoren van bimago geven de opwinding van het motorrijden weer... Bezoek de collectie schilderijen op canvas met het motief motorfietsen en vind een uniek kunstwerk voor jou.

Muurschildering motorfiets

Supersnelle, brullende motoren prikkelen de fantasie van autoliefhebbers - ongeacht leeftijd, geslacht en woonplaats. Als je ook een van de liefhebbers van dergelijke voertuigen bent, zullen de afbeeldingen van motorfietsen je zeker aanspreken. Realistische afbeeldingen van tweewielige machines die over wegen en racebanen razen, kunnen jouw woonkamer, slaapkamer, kantoor en zelfs een garage of thuiswerkplaats versieren. In ons aanbod vind je afbeeldingen van motoren op tientallen verschillende manieren. Onder hen zijn doeken met de beroemdste en meest iconische modellen, evenals verzamelobjecten. Je kunt kiezen uit schilderijen met moderne racers, originele choppers, high-performance crossmotoren en vintage klassiekers, waardoor elke autoliefhebber een decoratie vindt die perfect bij zijn smaak past.


 

Afbeelding van Harley Davidson

Een schilderij met een motorfiets is een voorstel dat perfect zal zijn voor zowel huis- als commerciële interieurs. Het zal een uitstekende decoratie zijn voor een slaapkamer, bezet door een liefhebber van tweewielers, evenals een tienerkamer. De afbeelding met de motor is ook perfect voor een autoreparatiewerkplaats, burgerrestaurant of een sfeervolle kroeg. In het geval van loftinterieurs en kamers met vintage accenten, is het de moeite waard om na te denken over het schilderen met Harley Davidson - een cultmerk in de wereld van motorfietsen. Dit type decoratie zal geweldig staan tegen een bakstenen muur, omringd door houten meubels en accessoires rechtstreeks uit een oude fabriek of garage, zoals designlampen van oude auto-onderdelen. Bimago biedt afbeeldingen met motoren in veel verschillende maten, formaten en kleuren, zodat je gemakkelijk een variant kunt vinden die het beste past bij jouw smaak en de eisen van de doelruimte.