inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Art deco schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Pink Sun (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
Art deco schilderijen zijn decoraties die het luxueuze karakter van een interieur accentueren! Je vindt ze op plekken waar ambacht en verfijning elkaar ontmoeten. Onder de decoraties vind je vooral motieven in zwarte en gouden kleuren die perfect zullen zijn voor ruime art deco woonkamers. De art deco schilderijen uit de bimago collectie zijn opvallende geometrische patronen die zowel bekoren als intrigeren. Uitzonderlijke driedelige schilderijen of triptieken met botanische motieven die een gezellige sfeer in het interieur brengen!

Art deco schilderij

Bij het kiezen van accessoires voor het interieur is het de moeite waard om je te concentreren op art deco-schilderijen. Deze decoraties verwijzen naar de stijl die in de eerste helft van de 20e eeuw in Frankrijk, tijdens het interbellum, werd gecreëerd. Je vindt ze op onze website. Elk art deco schilderij aangeboden door bimago verrukt met zijn originele stijl en vorm. Art deco-kunst haalt inspiratie uit het dagelijks leven, wat te zien is in de schilderijen met landschappen, stillevens of scènes uit het leven. Dit is echter niet het enige interessegebied van de makers. Art deco schilderijen verwijzen ook naar de sociale en industriële cultuur. Deze decoraties combineren de modernistische stijl met een artistieke noot en rijkdom. In veel gevallen hebben art deco-schilderijen geometrische ornamenten. Expressieve ornamenten zijn iets wat dit soort accessoires onderscheidt. Bekijk ons aanbod en kies een art deco schilderij dat perfect past bij de inrichting van je huis of appartement.


Schilderijen Art deco

Welke art deco schilderijen vind je in onze winkel? Je kan kiezen uit decoraties in verschillende formaten. Zo vind je gemakkelijk een art deco schilderij dat past bij het formaat van de plek waar je het wilt ophangen. Deze decoraties verschillen ook in de techniek van uitvoering. Wij bieden art deco schilderijen in de vorm van canvas print, Premium print en akoestische afbeelding. Art deco-schilderijen verrukken met zijn buitengewone karakter, daarom geniet het nog steeds een grote populariteit. De kunstenaars van nu putten er nog steeds inspiratie uit. Elk art deco schilderij valt op door iets. De meest karakteristieke elementen zijn geometrische vormen en lijnen. Het bewijs dat art-deco schilderkunst nog springlevend is, is de populariteit ervan in veel interieurs. Veel mensen zijn op zoek naar decoraties in deze stijl om een woonkamer, slaapkamer of zelfs een keuken te decoreren. Art deco schilderijen geven een uniek karakter aan het interieur.