inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Arabische schilderijen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Black-white Hypnosis
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Colourful Ornament
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Mandala: Peacock's Tail
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Green Mandala
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Grey Rosette
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Brown Mandala
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Mandala: Knot of Peace
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
Fascineert de cultuur van Arabische landen jou? Wil je in je interieur de sfeer van het Midden-Oosten creëren? Kies dan voor Arabische schilderijen van bimago! Arabische schilderijen en schilderijen met Arabische motieven vereeuwigen de imposante poorten van historische gebouwen met karakteristieke ornamenten, de smalle en kronkelige straatjes van Marokkaanse steden en het roze woestijnzand. Arabische schilderijen zijn perfect voor een Oriëntaalse woonkamer, maar ook voor reisbureaus, hotels en restaurants met Arabische keuken.

Schilderijen geïnspireerd op Arabische kunst

Dankzij de beelden kun je je verplaatsen naar de verste uithoeken van de wereld. Ze helpen je herinneringen op te halen aan verre, zelfs de meest exotische reizen, maar ook om jezelf onder te dompelen in dromen bij het creëren van reisbestemmingen voor de komende jaren. Als je droomt van reizen naar de landen van het Midden-Oosten, zul je zeker blij zijn met Arabische schilderijen. Het brede assortiment dat beschikbaar is in de bimago shop helpt je niet alleen om je muren te decoreren met originele wanddecoraties, maar geeft ook een uniek karakter aan het interieur van je appartement. Door voor zo'n schilderij te kiezen, kun je kiezen uit zeer kleurrijke doeken geïnspireerd op originele Arabische kunst. Arabische schilderijen met ornamenten zijn bijvoorbeeld erg populair. Ingewikkelde decoraties, rijk aan details, met een breed scala aan kleuren zullen frisheid toevoegen aan gladde, eenkleurige muren. De combinatie van planten-, dieren- en geometrische elementen zal een oosterse noot aan het interieurontwerp toevoegen.


 

Arabische schilderijen op canvas

Maar Arabische schilderijen zijn ook echte "ansichtkaarten" van verre reizen vereeuwigd op doek. Karakteristieke panden, bekende monumenten, pittoreske straatjes van oosterse steden en dorpen. Het is allemaal binnen handbereik. Een- of meerdelige schilderijen met zo'n motief zijn een echte traktatie voor enthousiaste reizigers. Arabische schilderijen zullen ook een geweldige aanvulling zijn op thematisch ingerichte hotels, reisbureaus of restaurants die gerechten uit die regio van de wereld serveren. De oosterse sfeer van zulke Arabische schilderijen kan je benadrukken met de juiste accessoires. Het is de moeite waard om na te denken over levende planten in decoratieve potten, beeldjes die horen bij dit oosterse deel van de wereld of zeer modieuze tapijten met patronen.

Afbeeldingen met Arabische motieven

Het is de moeite waard om Arabische motieven bij u thuis uit te nodigen, ongeacht de stijl waarin het is gedecoreerd. Dit soort decoraties introduceren een exotisch karakter, doorbreken ingetogen arrangementen. Arabische schilderijen zitten vol ongebruikelijke kleuren, die voornamelijk uit het palet van de aarde komen, en patronen die elk interieur verlevendigen. In tegenstelling tot wat het lijkt, zijn ze niet alleen bedoeld voor kamers in oosterse stijl. Prints met Arabische motieven zullen ook geweldig werken in minimalistische interieurs, in eclectische en etnische arrangementen, en in modernere versies. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste afbeelding voor uw kamer te kiezen, in het juiste kleurenpalet en met een motief dat bij uw stijl past. Arabische schilderijen in de bimago collectie zijn een schat aan patronen en kleuren in de vorm van een canvas print of een meerdelige decoratie. Zo'n oplossing zal spectaculair zijn en de decoratie zal zeker het interieur vullen met zijn ongewone karakter.

Arabische architectuurschilderijen

In de op het oosten geïnspireerde collectie vindt u een ruime keuze aan uiteenlopende motieven, die u allemaal op dezelfde manier zullen bekoren. Of je nu inspiratie zoekt in de natuur of in de drukte van de stad, ook deze categorie heeft je veel te bieden. Arabische architectuurschilderijen zijn perfecte decoraties voor liefhebbers van modern design, die echter op zoek zijn naar tijdloze oplossingen met een vleugje traditie. Waarom is het de moeite waard om dit soort decoraties te kiezen? Arabische schilderijen onderscheiden zich door de buitengewone harmonie en herhaling van motieven, die daardoor een indruk van samenhang en rust in het interieur brengen, en daarom zijn ze perfecte decoraties voor de woonkamer of slaapkamer. Laat je inspireren door de architectuur en het karakter van wanddecoraties met een oosters motief en kies voor jezelf de juiste afbeelding in het gekozen formaat en formaat. Arabische schilderijen kunnen elk interieur snel en gemakkelijk veranderen, zelfs de meest klassieke arrangementen.