inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Aquarel schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Tropical Dust (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Poppies (Watercolour)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Flowery Artistry
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Watercolor Bouquet
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Rainbow Girl
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Forest Nymph
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Goddess Of Elements
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
Ben je op zoek naar een subtiele toevoeging aan een ruimte die bijdraagt ​​aan een vrolijke sfeer? Bekijk de collectie aquarelschilderijen, aquarelbloemen en landschappen! Onder de ongewone decoraties, die zich onderscheiden door een delicate en etherische vorm, vindt je onder andere motieven van bloemen, weiden, velden, patronen geïnspireerd door de dierenwereld, evenals stillevens en schilderijen met menselijke figuren en beroemde metropolen die hebben de harten van velen veroverd. Geef het interieur een origineel karakter!

Bloemen en aquarel landschappen

Waterverfschilderijen zijn een populaire kunstvorm. Kenmerkend voor dergelijke doeken is hun zeer delicate, zelfs etherische vorm. De aquarelverven zijn waterverven die het doek waarop ze zijn geschilderd niet volledig bedekken. Daarom worden aquarellen beschouwd als een zeer subtiele maar uiterst expressieve toevoeging aan het interieurontwerp. Een populair motief van aquarellen in de afbeelding zijn verschillende sprookjesachtige landschappen, evenals de algemeen begrepen still-examens. Op bimago kun je veel aquarellen vinden op foto's met een dergelijk motief. Pittoreske en zeer subtiele bloemen, velden en weiden, maar ook groenten en fruit - de keuze is enorm. Ook de meest populaire Europese metropolen, zoals Rome, Berlijn of zelfs Venetië, worden vereeuwigd met behulp van aquarelverf. Zo'n variëteit garandeert dat zowel fans van de urban jungle als de klassieke iets voor zichzelf zullen vinden in onze winkel.


Schilderij aquarel

Een aquarel schilderij is een zeer subtiele toevoeging aan elk interieur. De motieven van natuur en stadslandschappen passen perfect in het minimalistische interieurontwerp. Een gladde muur zal hen bevoordelen. Delicaat, pastelkleuren of klassiek wit benadrukken de aquarellen in uw schilderijen. De aard van dergelijke schilderijen kan ook worden benadrukt met een goed geselecteerde lijst. In het geval van aquarellen zal een schilderij van natuurlijk hout uitzonderlijk goed werken. Aquareldoeken zijn verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke varianten. Liefhebbers van klassiekers zullen blij zijn met schilderijen met stillevens en bloemen. Maar het aanbod van de bimago online winkel omvat ook prints van hoge kwaliteit - in klassieke of premium versies. Die laatste variant onderscheidt zich zowel door een zeer realistische textuur als door een hoge glans.