inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Anime schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Schoonmaakster (Banksy)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Kyoto, Japan (1 Part)
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Ready to Fly
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij The Path of Love
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Lovers Path
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Three Wise Monkeys
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Secrets of the Ocean
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Maan over Tokyo
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij City of lovers - triptych
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Rustig 's avonds in Parijs
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Schets van Parijs plein
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Cartoon taxi
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij I love New Jork City
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Cartoon city
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Cartoon NYC
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Predator
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Ben jij een echte otaku? Of misschien ben je gefascineerd door het land van de rijzende zon in het algemeen en zoek je een manier om het interieur te verfraaien met een origineel accessoire dat je eraan zal herinneren? Bereik anime-schilderijen! Onder onze voorstellen vindt u patronen voor ouder en jonger. Decoraties met karakters en scènes uit Japanse films en bijbehorende symbolen passen het best in moderne interieurs, maar je kunt ze ook combineren met kamers die in andere stijlen zijn ingericht. Transformeer je ruimte met anime schilderijen!

Anime schilderij

Anime is Japanse animatiefilm, vaak geïnspireerd door manga - dat wil zeggen Japanse strips, maar ook videogames. Ze zijn bedoeld voor verschillende groepen ontvangers. Anime-films worden gekenmerkt door onvoorspelbaarheid en een verscheidenheid aan onderwerpen. Als je geïnteresseerd bent in anime, of als je een fan bent van Japan in het algemeen, kun je je passie uitdrukken door je kamers te verfraaien met anime schilderijen van bimago. Deze afbeeldingen tonen meestal personages en scènes uit Japanse films en bijbehorende symbolen. Wanddecoraties van dit type zijn expressief - door een anime-schilderij uit onze collectie te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat het de aandacht trekt van leden van het huishouden of gasten. Door een anime-schilderij aan je muur te hangen, verlevendig je bovendien de ruimte en breng je er dynamiek in, voorbij de patronen.


 

Anime schilderijen voor aan de muur

In welke kamers werken anime-foto's? Ze kunnen een geweldige aanvulling zijn op de kamer van een tiener. Een tiener of tiener die geïnteresseerd is in anime, krijgt de kans om een persoonlijk interieur te creëren waarin hij een leuke tijd zal hebben. Onder de anime-afbeeldingen vind je ook suggesties die jongere kinderen zullen aanspreken. Decoraties geïnspireerd op Japanse strips kunnen ook in andere kamers worden gebruikt, bijvoorbeeld in de woonkamer of hal. Anime schilderijen passen het beste bij interieurs die zijn ingericht in een moderne stijl. Het past goed bij eenvoudige, geometrische vormen. Dit betekent echter niet dat anime-afbeeldingen niet ook in andere arrangementen kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in klassieke interieurs. Het is belangrijk om het juiste thema te kiezen. Een anime-schilderij is ook een cadeau-idee voor een fan van Japanse strips. Dompel jezelf onder in onze collectie anime muurschilderingen en ontdek nieuwe mogelijkheden in interieurdesign!