inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten BLACK SALE lees meer

Prikbord Brown World Map [Cork Map - Polish Text] Nr 106516

Prikbord Brown World Map [Cork Map - Polish Text] Nr 106516

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Kurk Prikbord "Brown World Map [Cork Map - Polish Text]"

Decoratief prikbord "Brown World Map [Cork Map - Polish Text]" is een product voor mensen die op zoek zijn naar origineel ornamenten aan de wand. Milieuvriendelijk materiaal en een interessant "Brown World Map [Cork Map - Polish Text]"patroon maken van een gewoon prikbord een elegant decoratief element . Met "Brown World Map [Cork Map - Polish Text]" gedrukt op kurk kan je spelden, notities en souvenir gemakkelijk vastzetten. Hierdoor wordt het op de kurk gedrukte "Brown World Map [Cork Map - Polish Text]" patroon een persoonlijke decoratie in de kamer. Vanwege de praktische toepassing, product "[product-titel]" perfect perfect in een jeugd kamer, st.

{Bekijk de collectie van schilderijen op kurk, waarin je een decoratief kurkbord "Brown World Map [Cork Map - Polish Text]" en andere prachtige patronen kan vinden. Fotolijsten en kaarten van continenten op de kurk zijn producten die een aanzienlijk potentieel hebben en kunnen ook een aantrekkelijk cadeau zijn voor een geliefde .

foto en prikbord in één
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Techniek: Digitale canvasafdruk
Canvas: Synthetisch, gewicht 150 g/m²
Houtenlijst: Grenen, 1,5 cm dik
Extra functies: Binnenin een kurkkussen met een dikte van 3 mm waarmee je spelden kunt plakken (ze zijn niet inbegrepen)
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels en haken