-40% op canvasafdrukken en fotobehang Aanbieding geldig tot 06/10/2020 Bekijk

Decoratief prikbord Beige Chic [Cork Map]

Product is beschikbaar
Afmetingen kiezen (cm):
  Nr 92160 Kunstenaar:Dazbog
  Accessoires: nog niet geselecteerd Toevoegen
  Verzendkosten - Levertijd
  Prijs: Prijs is inclusief BTW, zonder verzendingkosten.
  • € 99,00
  • <%- discountprice %>

  Productversies:

  toon meer Tags: #landkaart, #wereld, #schilderijen op kurk, toon minder

  Accessoires toevoegen

  Spijkers
  Spijkers
  Wilt u uw muurschilderij snel en gemakkelijk direct na de ontvangst van het pakket ophangen? Bestel een set van sterke spijkers direct bij ons – duw ze voorzichtig in de muur, hang uw schilderij op en geniet van de uitzicht. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 1,99 stuk
  Haakjes
  Haakjes
  Dankzij de metalen wandhaken is het aanbrengen van het schilderij aan de muur eenvoudig en probleemloos. Voor meerdelige schilderijen suggereren wij de aankoop van één haak voor elk element van de samenstelling. Voor afbeeldingen van een breedte van meer dan 80 cm raden wij de aankoop van twee haken aan. De bestelde haken worden in een witte briefomslag in het pakket samen met de afbeelding afgestuurd. U moet ze zelf aan het spieraam monteren – met gemak in de houten spielatten van het spieraam inslaan. (Wij raden de aankoop van: 1 stuks)
  € 0,99 stuk

  Levertijd

  Kurkborden
  5-6 werkdagen

  Verzendkosten

  Wij verzenden onze artikelen naar diverse Europese landen via de meest gereputeerde koeriersbedrijven. Op het Nederlands grondgebied is de koerier UPS verantwoordelijk voor de levering van de verzending.

  Decoratieve prikborden

  Kaarten, frames en decoratieve organisatoren op de prikbord


  De nieuwe collectie van schilderijen Bimago onder de decoratieve patronen afgedrukt op canvas verbergt... een laag van kurk. Zo, dank Bimago bekend en geliefd bij alle prikbord maakt een comeback!

  De originele sets van fotolijstjes, inspirerende plannen voor steden en een brede selectie van kaarten in verschillende stijlen en kleuren - een echte traktatie vooral voor reizen liefhebbers en ontdekkingsreizigers van weer nieuwe hoeken van de wereld Volg op de kaart jouw routes, tikt bezochte plaatsen, maak galerijen van souvenirs en pinning beelden. En wanneer zal u de kaart voltooien van de reeds gemaakte reizen, pakt de nieuwe pin, en zie welke hoek van de wereld wacht voor jou!

  Technische gegevens

  Milieuvriendelijk-prikbord met een dikte van 3 mm
  lichtgewicht houten spieraam met het mes, waarmee u een kurklaag kan zetten tussen het doek en het raamwerk
  doek gemaakt van synthetische materialen, waardoor elk klein detail van de kaart gedetaileerd getoond is
  bedrukte zijden van het beeld
  kunststof, waarin u vrijelijk de hamer en nagels kan trekken zonder risico van beschadiging
  afdrukken met een hoge resolutie, niet waterbestendig
  Noot: kopspijkers zijn niet opgenomen in de verpakking

  Maak je eigen reiskaart

  • Creeer decoratieve lijnen van toekomstige en verleden reizen rond de wereld
  • pin aantekeningen op uw favoriete plekjes op de kaart
  • maak een galerij van foto's en memorabilia van de bezochte landen
  • personaliseer sociale ruimte in uw bedrijf - tik plekken bezocht door het personeel
  • leuk idee voor een praktisch geschenk voor uw vrienden die houden van reizen
  • ongebruikelijk ondersteuning voor kinderen en jongeren om aardrijkskunde te leren

  Cork Pinboard "Beige Chic [Cork Map]"

  Prikbord "Beige Chic [Cork Map]" is de beste keuze voor degenen die op zoek zijn naar interessant wall decoraties . Eco materiaal en interessant patroon gebruikt in "Beige Chic [Cork Map]" maakt dat eenvoudige pinboard wordt elegant, decoratie idee. "Beige Chic [Cork Map]" op de kurk kunt u plaatsen plaatsen die u heeft bezocht, notities en souvenirs. Dankzij dat, werd het patroon "Beige Chic [Cork Map]" gedrukt op de kurkkoker een decoratie met een uniek persoonlijk karakter. Vanwege de praktische waarden, zal paint "Beige Chic [Cork Map]" ideaal idee zijn, niet alleen voor child's kamer maar ook voor kantoren en openbare plaatsen.

  We raden sterk aan collectie van kurkpennen, waar u decoratieve pinboard "kunt vinden en veel andere interessante patronen. Fotolijsten en kaarten van de Wereld op de kurk, zijn producten met enorm potentieel, bovendien cork pinboards kan als muurdecoratie worden gebruikt en als idee voor het originele cadeau Ook een aantrekkelijk cadeau voor verschillende gelegenheden..