inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Schilderen op nummer voor kinderen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Of misschien in plaats van een ander plastic speelgoed, jouw kind een cadeau geven dat anders is dan alle andere? Kleurplaten voor kinderen zijn niet alleen amusement, maar ook een creatieve hobby die efficiëntie en verbeeldingskracht ontwikkelt. Kits voor het schilderen op nummer voor kinderen zijn een verzameling eenvoudige patronen, incl. met personages uit sprookjes of dieren - bij uitstek geschikt voor de capaciteiten van een kind en ... zijn kleine handjes :) Maak een prachtig cadeau voor een kind met een favoriet stripfiguur!

Verfsets voor kinderen

Schilderen op nummer, kleurboeken of andere soorten kunstactiviteiten zijn uitermate belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Dankzij handmatige lessen oefenen de jongsten niet alleen creativiteit, maar ook motorische coördinatie, precisie en geduld. Als uw kind van schilderen houdt, dan vindt u in bimago een perfect product voor uw kind. Kleurplaten op nummer voor kinderen zijn erg populair, niet alleen bij de allerkleinsten, maar ook bij volwassenen die op zoek zijn naar interessante cadeaus voor hun kinderen. DIY-schildersets voor kinderen bevatten alle benodigde accessoires om hun schilderavontuur te beginnen:

  • afbeelding met nummers gemarkeerd om het werk te vergemakkelijken,
  • genummerde potten met acrylverf,
  • een set borstels van verschillende diktes, waardoor we gemakkelijk grote en kleine velden kunnen vullen.

In de bimago-collectie vind je buitengewoon interessante kleuren op nummer. Dieren, sprookjesfiguren en andere interessante motieven zullen uw kind zeker aanspreken. Na het schilderen van de prent kun je hem ophangen als wanddecoratie. Kleuren op nummer voor kinderen is niet alleen erg leuk, maar ook een kans om artistieke interesses te ontwikkelen. Bekijk de creatieve schilderkits voor uw kind en help ze hun artistieke passie te ontwikkelen.

lees meer verberg beschrijving

Schilderen op nummer - een geweldige hobby voor je kind

Schilderen op nummer is een originele en creatieve hobby, waardoor uw kind het naar zijn zin heeft. Als uw kind graag tekent en schildert, zal hij of zij graag eenvoudige schilderkits op nummer willen. Eenvoudige foto's voor kinderen om te schilderen in bimago zijn speciaal gemaakte sets met alles wat je nodig hebt om hun avontuur met schilderen te beginnen. De Bimago-collectie bevat kleurpagina's met verschillende moeilijkheidsgraden. Zowel jongere kinderen als tieners kunnen uit vele ontwerpen kiezen.
Onder de kleurplaten op nummer voor kinderen vindt u zowel schattige dieren als favoriete personages uit sprookjes. Elk van de schilderijen is gedrukt op canvas en gespannen op een weefgetouw, zodat het een decoratie kan zijn voor een kinderkamer. Een kleurrijk en modern patroon zal het interieur zeker perfect aanvullen. Een kant-en-klare set met een kleurplaat voor een kind is niet alleen een gelegenheid om creatief tijd door te brengen, maar ook een gelegenheid om de passie van uw kind in het appartement te markeren.
Dankzij het schilderen van afbeeldingen op nummer, zal uw kind leren schilderen en vloeiend motorische coördinatie leren. Schilderen op nummer is een geweldige manier om kunstvaardigheden te trainen, zodat u in de toekomst uw eigen werken kunt maken. Tegelijkertijd zorgt dit spel voor veel plezier en voldoening, dus we raden het aan voor kinderen van alle leeftijden.

Kleurboeken voor kinderen - favoriete dieren en sprookjesfiguren

Eenvoudige foto's om zelf te schilderen zijn een interessante hobby voor zowel kinderen als volwassenen. Het is ook een idee voor een interessante manier om tijd met uw gezin door te brengen. In de Bimago-galerij vind je creatieve sets voor mensen van alle leeftijden. Verschillende thema's en onderwerpen zorgen ervoor dat iedereen iets voor zichzelf kan vinden. Voor kleuters raden we kinderen aan om te kleuren op nummer met dieren. Op de kleurrijke plaatjes staan ​​honden, kittens, schildpadden of vogels. Ook kunnen tieners interessante schilderijen vinden om zelf te schilderen. Patronen met landschappen, auto's of bloemen worden gekenmerkt door prachtige kleuren, die, wanneer ze worden geverfd, indruk zullen maken met een opvallende look.

Schilderpakket - perfect cadeau voor een kind

Als je geen idee hebt voor een cadeau voor een kind ter gelegenheid van een ster, communie of verjaardag, is een schilderset een geweldig cadeau. Een schilderij met cijfers, een set van verf en penselen - in onze winkel kleursets De kindernummers bevatten alles wat nodig is voor jonge kunstenaars. Zo'n geschenk zal zeker een geweldige verrassing zijn, die ook een educatieve waarde heeft.
De verfset is verpakt in een praktische en mooie verpakking en bevat ook gedetailleerde instructies. De afbeelding wordt op canvas gedrukt en op een weefgetouw gespannen, zodat hij na het schilderen het interieur van elke kamer kan versieren. Kleuren op nummer voor kinderen is ook een gelegenheid om een ​​kamer te versieren met je eigen foto.
Schilderpakketten voor kinderen zijn allerlei patronen met verschillende moeilijkheidsgraden en met verschillende motieven. Daarom, in de Bimago-galerij vind je het perfecte cadeau voor zowel jongere kinderen als tieners. Kleuren op nummer voor kinderen is niet alleen een leuke manier om tijd door te brengen, maar ook een kans om nieuwe vaardigheden te leren. Bekijk de collectie met verfsets voor kinderen en volwassenen en ook andere Bimago-producten. In onze winkel vind je niet alleen leuke decoraties zoals schilderijen, fotobehang, schermen, maar ook andere ideeën voor een origineel cadeau, zoals krasloten of decoratieve prikborden.

Afbeelding om te schilderen met getallen voor een kind

Kunstlessen zijn niet alleen erg leuk, maar spelen ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van een kind. Naast het ontwikkelen van creativiteit en verbeeldingskracht, ontwikkelen schilderen en tekenen cognitieve vaardigheden, oefenen ze concentratie, doorzettingsvermogen en kennis over verschijnselen en mensen. Een foto om te schilderen met cijfers zal daarom niet alleen de artistieke vaardigheden van het kind oefenen, maar ook de opmerkzaamheid, het geduld en de artistieke gevoeligheid. Om deze redenen kunnen we er zeker van zijn dat zo'n creatieve set een geweldig cadeau zal zijn voor de jongste.