inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl Nr 123763

Poster Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl Nr 123763

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl"

Poster Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl is een modieuze versiering voor elke kamer. Verkrijgbaar in verschillende maten en opties, zodat je het eenvoudig kunt afstemmen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst in een minimalistische, lichte lijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Zomerse Bries - bloeiende paardenbloem in de wind in sepia-stijl zal er prachtig uitzien in een modern huis of kantoor. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere grafieken uit de nieuwste collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton