inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur Nr 134511

Poster Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur Nr 134511

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur"

Poster Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur is een moderne wanddecoratie voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende maten en opties, zodat je het perfect kunt aanpassen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze vindingrijkheid. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geplaatst. De poster Zeewaaier - donkere plantencompositie op een achtergrond van beige textuur zal er prachtig uitzien in een modern huis of kantoor. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere grafieken beschikbaar in onze nieuwe collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton