Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
-50% op geselecteerde producten tot 2021/06/09 Gratis verzending! Bekijk

Jeugd posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2

Posters voor de jeugdkamer

Het inrichten van een tienerkamer is een echte uitdaging. Enerzijds moet zo'n kamer heel functioneel zijn, en anderzijds - voldoen aan de verwachtingen van een veeleisende huurder. Posters voor een jeugdkamer moeten passen bij de smaak van de eigenaar en zijn interesses en passies tonen. Ze kunnen ook veranderingen in zijn of haar leven benadrukken, waaronder rebellie, onafhankelijkheid en zelfreproductie. Terwijl in de kamers van de jongste kinderen meestal pastelkleuren en schattige teddyberen heersen, geven jonge mensen de voorkeur aan intensere kleuren, expressieve afbeeldingen en spelen met conventies. Zo zal de poster Always be yourself of It's Always Tea Time, dankzij zijn originele vorm, iets oudere tieners tevreden stellen. Het aanbod van Bimago omvat honderden patronen en combinaties die u zullen helpen bij het samenstellen van een jeugdinterieur van kras.

lees meer beschrijving verbergen

Posters voor tieners

De beste posters voor tienerkamers zijn kleurrijke, abstracte afbeeldingen, afbeeldingen die zijn geïnspireerd op muurschilderingen of graffiti, maar ook die de muzikale smaak van een kind illustreren. Reproducties van de omslagen van favoriete albums, zoals als Dark Side of The Moon of computerspellen zoals Skyrim of Spyro. Reproducties van beroemde schilderijen en filmposters van hits als Pulp Fiction zijn ook een goede keuze. Jonge mensen zullen ook versieringen met inspirerende of gewaagde slogans, interessante citaten of fragmenten van liedjes waarderen.

Posters voor tienerkamers

Bimago-jeugdposters zijn een schat aan interessante ontwerpen en talloze varianten van hun afbeelding. Onder hen bevinden zich klassieke foto's, eenvoudige schetsen, ingewikkelde afbeeldingen, komische kaders en afbeeldingen in straatkunststijl van Banksy - perfect voor tieners van elk geslacht. Ons aanbod omvat ook posters die specifiek op jongens of meisjes zijn gericht, bijvoorbeeld met inspirerende slogans in de stijl van 'Girl power' of verwijzend naar typische mannelijke of vrouwelijke activiteiten en voorkeuren, bijv. voetbal of mode.