Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Posters voor Moederdag

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

-10% Poster Gladiolus [Poster] Poster Gladiolus [Poster]
vanaf
€ 7,19
€ 7,99
-10% Poster Mrs Skeleton [Poster] Poster Mrs Skeleton [Poster]
vanaf
€ 6,29
€ 6,99
-10% Poster Spring Sketch [Poster] Poster Spring Sketch [Poster]
vanaf
€ 7,19
€ 7,99
-10% Poster Herbal Girl [Poster] Poster Herbal Girl [Poster]
vanaf
€ 7,19
€ 7,99
-10% Poster Meine Liebe [Poster] Poster Meine Liebe [Poster]
vanaf
€ 6,29
€ 6,99
-10% Poster Audrey [Poster] Poster Audrey [Poster]
vanaf
€ 6,29
€ 6,99
-10% Poster Our Space [Poster] Poster Our Space [Poster]
vanaf
€ 6,29
€ 6,99
-10% Poster Venus [Poster] Poster Venus [Poster]
vanaf
€ 6,29
€ 6,99
-10% Poster Kiss [Poster] Poster Kiss [Poster]
vanaf
€ 6,29
€ 6,99

Poster voor mama

Op deze speciale feestdag is het de moeite waard om mama een cadeau te geven dat haar zal aanspreken en lang bij haar zal blijven. Een muurposter met een van de honderden motieven die bimago aanbiedt, kan zo'n geschenk zijn. Een poster kan gerelateerd zijn aan haar voorkeuren, hobby's, interesses of karakter en manier van zijn. We bieden posters met afbeeldingen van dieren, planten, eten, drinken, steden, maar ook figuren en symbolen. In elke moeders kamer, ongeacht haar stijl, kan een poster een interessante versiering zijn. Het zal een geschenk zijn dat u elke keer dat u ernaar kijkt aan deze mooie vakantie herinnert. Overweeg eerst wat voor soort poster onze moeder zou willen. Welke motieven of kleuren passen bij haar smaak? Dan is het een goed idee om de stijl van de poster af te stemmen op het interieur waarin deze zal komen.

lees meer beschrijving verbergen

Moederdagposter - cadeau-idee

In elegante appartementen, bijvoorbeeld in glamourstijl, passen tweekleurige posters met een vleugje luxe en vol elegantie. Retro-posters , dwz verwijzend naar stijlen die in het verleden in de mode waren, kunnen worden aangepast aan het decor vintage. Straten en auto's, maar ook architectuur uit de 20e eeuw of personages in kostuums van vroeger zijn voorbeelden van posterideeën. Ze kunnen in een smalle lijst worden ingekaderd of alleen in een anti-lijst worden opgehangen. Als we een lijst kiezen, moet deze overeenkomen met de poster en de kamer. Het zal een waardevolle versiering zijn voor een slaapkamer, keuken of kamer.

Moederdag poster

De poster is een uniek, duurzaam en aantrekkelijk cadeau-idee voor Moederdag. We kunnen jarenlang een cadeau voor een speciaal persoon kopen. Dankzij het beeld kunnen we ook onze gevoelens voor de ouder uiten en laten zien hoeveel zij voor ons betekent. Posters zijn ook een cadeau-idee voor mama zonder speciale gelegenheid. Op deze manier benadrukken we dat we ons eraan herinneren, ongeacht feestdagen en verjaardagen. Posters met afbeeldingen van de natuur of planten kunnen traditionele geschenken in de vorm van potplanten of bloemen vervangen en een interessante afwijking zijn van typische geschenken.