inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

3 voor de prijs van 2 Aanbieding geldig tot 2024/03/03

Kerst posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Joy [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Angelic Christmas [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Angelic Gold [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Christmas Wreath [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Sunny Winter [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Orange [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Winter Pine Cone [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Let's kiss [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster Happy kiss[Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Purity of fog [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Curious fawn [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Oh My Deer [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
  1. 1
  2. 2
Geen cadeau-idee? Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor een geliefde? Of misschien geef je jezelf en je muren dit jaar een cadeau? Ja! Kerstposters uit de bimago collectie bevatte afbeeldingen en landschappen in een winterse sfeer en in pastelkleuren. Feestelijke paas- en kerstposters zijn een geweldige aanvulling op alle kerstversieringen. Ingelijst in een gouden of zilveren lijst, zullen ze het interieur verwarmen en je volledig in de kerstsfeer laten komen. Ontdek een kerstposter voor jezelf of als cadeau op bimago!

Feestelijke paas- en kerstposters

Kerstposters zijn een geweldig idee om je huis tijdens Kerstmis of Pasen te versieren. Het is een snelle, eenvoudige en effectieve arrangementstruc! Dankzij dergelijke decoraties krijgen de kamers onmiddellijk een feestelijke sfeer. Posters zijn perfect voor thuis en versterken de sfeer van vakanties die u samen met uw dierbaren doorbrengt. Ze passen ook op de muren van winkels en kantoren, die zullen genieten van hun gezelligheid tijdens de vakantie, vooral op koelere dagen. De posters passen op verschillende decorstijlen , zowel voor moderne ruimtes als voor traditionele interieurs.

lees meer beschrijving verbergen

Kerstposters - versieringen op de bimago-muur

De aanbieding van Bimago omvat zowel kerst- als paasposters. Dankzij hen kunnen we een feestelijke sfeer in huis brengen. Minimalistische sneeuwvlokken of paaseieren zullen hun plaats vinden in moderne appartementen. Kleurrijke afbeeldingen die worden gedomineerd door rood en goud, zullen in elke ruimte goed werken, vooral in een klassieke stijl. Omringd door de warme vlammen van de open haard, zullen ze de kerstsfeer extra benadrukken. Posters met konijnen, paaseieren of kippen zullen lenteoptimisme voor Pasen brengen en zullen een perfect cadeau zijn. In het bijzonder moeten ze de jongste feestvierders behagen.

Kerstposters - versieringen op de bimago-muur

Een gezinsruimte decoreren met bimago-posters is een goede manier om een ​​feestelijk decor te creëren. De kerstman, kerstkoekjes of een stal zijn symbolen die duidelijk met Kerstmis worden geassocieerd. Als we onze gehechtheid aan deze symbolen tijdens de feestdagen willen laten zien, kunnen we dat doen door middel van kleurrijke muurposters. Vooral voor kleinere appartementen waar de beschikbare ruimte tot op zekere hoogte beperkt is, is het een perfecte oplossing.