inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Alfabet posters

Filters

Filters

Kleur

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Wil je jou kamers inrichten door verder te gaan dan de schema's? Kies posters met het alfabet. Alfabetposters zijn elegante posters in zwart-wit, die perfect passen in de sfeer van minimalistische interieurs! Het zijn ook kleurrijke, glinsterende patronen die een monochrome ruimte verlevendigen. Alfabetposters van bimago kunnen een originele interieurdecoratie worden. De jongste zal ze zeker ook leuk vinden: als ze in de kinderkamer worden opgehangen, zullen ze helpen bij het leren van de letters.

Briefposters in decoratieve lijsten

Bent u op zoek naar een origineel idee om uw kamer in te richten? Ben je de standaardontwerpen zat en wil je een volledig originele oplossing proberen? Posters uit de alfabetreeks zijn interessante patronen en een ongewoon ontwerp. Bimago biedt kleurrijke, glanzende afbeeldingen met verspreide letters. Ze staan ​​prachtig in een hal of slaapkamer tegen witte of neutraal grijze muren. Bovendien, ingelijst in de lijst geven de indruk van een echt kunstwerk. De Alphabet II-poster is een schijnbaar kinderachtige oplossing, maar dankzij het serif-lettertype past hij zich aan bijna elke omgeving aan. De gekleurde afbeeldingen met vogels en bomen tussen de letters behielden een nogal groteske vorm. Zo'n compositie werkt bijvoorbeeld in kamers in Scandinavische stijl, tegen de achtergrond van blauwe of groene muren. Een lichte en betaalbare decoratie, voor kinderen, tieners en volwassen brieffans! Regel het appartement met het alfabet!

lees meer beschrijving verbergen

Poster met letters en alfabetten voor kinderen

Bent u op zoek naar een originele manier om uzelf uit te drukken? Een reeks verspreide letters zal helpen om uw huis charme en charisma te geven. Dankzij hun surrealistische vorm vullen ze je interieur met een mysterie. Posters met letters zijn perfect voor moderne, beige of grijze accessoires. Als je je eigen combinaties wilt maken, raden we posters met enkele letters aan. Als ze in de juiste volgorde worden opgehangen, kunnen ze elk woord rangschikken. En voor een geliefde een geweldig cadeau is een poster met de tekst Love. De letters in de afbeeldingen lijken te bloeien als bloemen, wat een perfecte metafoor is voor liefde.

Poster met letters aan de muur als lijst

Het alfabet viel uit de oven… Deze keer niet! Met de aanbieding van bimago verschijnen alfabetposters op uw muren. Bovendien zien ze er geweldig uit in kinderkamer . Dankzij de kleurrijke en vrolijke vorm maakt een poster met alfabet voor kinderen kinderen aan het lachen. Afgeronde vormen van letters, met verschillende patronen, zijn geschikt voor een kinderkamer in de voorschoolse en vroege schoolleeftijd. De poster die aan de muur hangt, zorgt voor een vrolijke uitstraling en stimuleert tot spelen. Het speelt ook een educatieve rol en maakt de jongsten vertrouwd met het alfabet. Belangrijk is dat naarmate het kind groter wordt, de beletteringposter snel kan worden vervangen door een andere. Ze kunnen aan de muur worden gehangen of in een frame worden geplaatst. Het ziet er geweldig uit in welke vorm dan ook!