Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
-50% op geselecteerde producten tot 2021/06/09 Gratis verzending! Bekijk

New York posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster van New York

"New York, New York, ik wil wakker worden in een stad die niet slaapt", zong Frank Sinatra. Dankzij de posters uit de serie "New York" is het mogelijk. Met posters over New York kun je zelfs in een kleine kamer een snufje Big Apple voelen. De sfeer van Woody Allen's films, weergegeven in zwart-wit en kleurrijke posters, zal perfect zijn voor moderne interieurs. New Yorkse taxi's, Architektura met het Empire State Building op de voorgrond of het Vrijheidsbeeld zijn niet alleen symbolen van de stad, maar ook van de hele Verenigde Staten van Amerika. U kunt ze in uw huis ophangen om een ​​samenhangende stadssfeer te creëren. Dankzij hen voel je de stijl van beide grootstedelijke appartementsgebouwen in Manhattan en de sfeer van de buitenwijken van New York met hun subculturen. Sta versteld van de karakteristieke advertenties op Times Square of kom tot rust op een bankje in Central Park.

lees meer beschrijving verbergen

Poster Brooklyn Bridge - decoratie voor woonkamer, kantoor, kamer

Je kunt de stad vanuit meerdere perspectieven bekijken met posters met een New York-thema. Bekijk de geschetste kaart en volg de route van de straten van Manhattan, of bewonder het panorama vanaf het uitkijkpunt op de Brooklyn Bridge. Bekijk de vele gezichten van New York en hoor de melodie van een stad die altijd in beweging is en nooit slaapt. Steden die een enorme impact hebben op wereldwijde trends in mode, wetenschap, technologie en entertainment.

Poster van de kaart van New York of Manhattan op wanddecoratie

Dankzij New York City Posters ontdek je volledig verschillende aspecten van New York City. Ze stellen je in staat om een ​​ontspannen reis te maken in de gele taxi en de straten van Fifth Avenue te observeren met de klanken van jazz. Ze geven de kans om de hiphop-sfeer van Amerikaanse graffiti te proeven. Wanddecoraties in de vorm van artistieke fotografie laten je zowel het ontwakende Manhattan als het bruisende stadscentrum zien. Tekeningen, schetsen, artistieke en realistische foto's - de keuze is enorm. Heel New York, de hele Big Apple op de poster. Een holistische of gedetailleerde kijk op de stad met meer dan acht miljoen inwoners zal elke kamer versieren die bedoeld is voor ontspanning of slaapkamer . De veelheid aan stijlen garandeert het vinden van een poster die perfect aan onze verwachtingen voldoet.