Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Londen posters

Filters

Filters

Kleur

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Londense poster aan de muur

Een poster met de symbolen van Groot-Brittannië kan niet alleen de keuken sieren tijdens Tea Time. Dankzij Britse motieven kunnen we gemakkelijk een appartement, huis of kantoor diversifiëren. De posters zullen helpen bij de grafische identificatie van Engelstalige kamers en taalscholen. Het is een heel goed voorstel voor mensen die gefascineerd zijn door Engelse cultuur en literatuur. Donkere of zwart-witfoto's passen goed bij gekleurde muren. Dit is niet de enige optie, aangezien u donkere kleuren van posters kunt contrasteren met witte kamers. Rode accenten op posters in de vorm van Londense bussen of een telefooncel vallen positief op aan de muren. Net als de expressieve posters in de kleuren van de Union Jack-vlag.

lees meer beschrijving verbergen

Groot-Brittannië poster

Als we op zoek zijn naar een interessant idee om een ​​kamer in te richten, moeten we een geschikte poster overwegen. Londen werd getoond met behulp van verschillende technieken, zoals schetsen, foto's of afbeeldingen met ondertitels , die kan worden aangepast aan de stijl van het interieur. Zwart-witkaarten van de stad zullen de witte en kleurrijke muren van de ingerichte interieurs versieren. Blauwe kaarten passen bij rustige kamers die bedoeld zijn om te ontspannen. Er zijn ook posters met Londen op foto's. Foto's van goede kwaliteit van Tower Bridge of Big Ben zullen Britse rust brengen in kamers en eetzalen over de hele wereld.

Poster Engeland, Big Ben en Londen

Karakteristieke Londense en Britse symbolen zoals de Big Ben, de Union Jack-vlag en dubbeldekkers geven elke kamer ziel. Britse muurposter-motieven kunnen met elkaar een samenhangende compositie creëren. Onder posters met Britse motieven vallen ook posters met Engelse voetbalteams. Dit is een echte traktatie voor fans van de Engelse voetbalcompetitie.