inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Religieuze posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Tender Whisper [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster White Dove [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Poster No War [Poster]
vanaf
€ 5,64
€ 8,07
Poster Peace graffiti [Poster]
vanaf
€ 6,46
€ 9,23
Religieuze motieven, engelen en christelijke posters zijn ons aanbod voor mensen die op zoek zijn naar originele decoraties met betrekking tot spiritualiteit en geloof. Heilige kunst zal ook perfect zijn als geschenk voor verschillende religieuze evenementen: doopsels, communies of bruiloften. Religieuze posters zijn decoraties die een originele decoratie van elke ruimte zullen zijn, waardoor het een spirituele dimensie krijgt. Religieuze posters bieden een breed scala aan wanddecoraties geïnspireerd op de heilige bol.

Poster Engelen, Jezus, bijbelcitaten

Religieuze posters zijn een manier om je huis te versieren. Ze passen bij kamers met veel houten meubels en elementen. Ze passen in interieurs die geassocieerd worden met gemoedsrust en tijd doorbrengen met het gezin. Religieuze posters zijn een interessante manier om uw geloof en religiositeit te tonen of gewoon om uw waardering uit te drukken voor de rijkdom van heilige kunst. Het is ook een geweldig idee als cadeau voor communie, doop, bruiloft of verjaardag. In bimago bieden wij een brede selectie van religieuze posters. Dit zijn beide afbeeldingen van engelen, evenals de moeder van God en Jezus. Religieuze posters en schilderijen die het laatste avondmaal of de schepping van de wereld tonen, zullen geschikt zijn voor de woonkamer of eetkamer, waar we op zondag samen met het hele gezin zullen eten.


 

Grote religieuze posters

Religieuze motieven op de posters passen bij de muren in warme tinten bruin, oranje en geel. Posters van de Maagd Maria of engelen zijn te vinden in de slaapkamer, hal of kinderkamer. Moderne wanddecoraties met religieuze motieven zullen een interessante aanvulling zijn op het interieurontwerp. Het aanbod van bimago bevat patronen in verschillende kleuren die zowel in minimalistische als eclectische interieurs passen. Posters kunnen een huis of appartement versieren, terwijl grote formaten perfect zijn voor catechetische zalen of plaatsen die verband houden met religieuze aanbidding.

Poster van Onze-Lieve-Vrouw

De Moeder van God is voor velen een heel belangrijk persoon. Als je geliefde van religieuze motieven houdt, dan is een poster met de Moeder Gods het juiste cadeau. In onze winkel kun je hem bestellen in een elegante lijst in goud, zilver, wit of zwart. Zo'n geschenk is perfect voor speciale gelegenheden, zoals doop, communie of huwelijk. Religieuze posters kunnen aan de muur worden gehangen of op een dressoir worden geplaatst. Met het universele thema kun je kamers in elke stijl inrichten.