inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Poster aan de muur Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond Nr 123623

Poster aan de muur Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond Nr 123623

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond"

Poster Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond is een ongewone versiering voor elke kamer. Beschikbaar in verschillende formaten en opties, zodat je het perfect kunt aanpassen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster met lijst of zonder omlijsting. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen muurgalerij! De poster Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Premium Bier - Engelse teksten en illustratie van bier op een rode achtergrond is perfect in de woonkamer of de hal. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.