inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur Nr 134217

Poster Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur Nr 134217

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur"

Poster voor aan de muur Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur is een moderne versiering voor elke kamer. Beschikbaar in verschillende maten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster in een lijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar ook geweldig in sets - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen muurgalerij! De poster Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Ontspanning onder palmbomen - donkere vrouw tegen een achtergrond van palmbomen en een roze muur is perfect in de woonkamer of slaapkamer. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere grafieken beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton