inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Poster aan de muur Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond Nr 129423

Poster aan de muur Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond Nr 129423

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond"

Poster Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond is een moderne decoratie voor elk interieur. Beschikbaar in veel formaten en opties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst in een minimalistische, lichte lijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond geeft ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke compositie! De poster Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geplaatst. De poster Munt Fantasie - compositie met groene plant en een vel papier op de achtergrond zal er prachtig uitzien in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de vele suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere grafieken uit de nieuwste collectie van bimago!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.