inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster aan de muur Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer Nr 132198

Poster aan de muur Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer Nr 132198

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer"

Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer is een modieuze decoratie voor elke kamer. Beschikbaar in veel formaten en combinaties, zodat je het eenvoudig kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst in een minimalistische, lichte lijst of in de basisversie, zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze vindingrijkheid. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen muurgalerij! De poster Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geleund. De poster Magische struik - plant met groene bladeren in een winterse vakantiesfeer zal er prachtig uitzien in de woonkamer of slaapkamer. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton