inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

De derde poster is gratis Aanbieding geldig tot 2024/06/18

Poster Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie Nr 131827

Poster Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie Nr 131827

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie"

Poster voor aan de muur Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie is een originele versiering voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende formaten en opties, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster in een lijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie geeft ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke compositie! De poster Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Kosmiczna myśl - portret vrouwelijk gezicht in abstracte compositie is perfect in de woonkamer of de hal. Dit is slechts een van de vele suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere ontwerpen beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.