inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Poster Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen Nr 123585

Poster Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen Nr 123585

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen"

Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen is een unieke decoratie voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende formaten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke compositie! De poster Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geplaatst. De poster Kleurrijke Vruchten - bord met kleurrijke vierkanten en fruitafbeeldingen zal er prachtig uitzien in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.