inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Poster Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels Nr 129547

Poster Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels Nr 129547

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels"

Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels is een prachtige decoratie voor elke kamer. Verkrijgbaar in veel maten en combinaties, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster in een lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Keukenkruiden - compositie van eetbare planten met zwarte labels is perfect in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen uit onze nieuwste collectie!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.