inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster Kalender 2024

Filters

Filters

Kleur

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kalenders zijn een onafscheidelijke metgezel van ons dagelijks leven - ze markeren belangrijke datums voor ons, herinneren ons aan komende evenementen en helpen ons de tijd af te tellen naar langverwachte momenten! De collectie Posters Kalenders van bimago is een eerbetoon aan alle liefhebbers van functionele decoraties die esthetiek en bruikbaarheid combineren. Posterkalenders zijn unieke afbeeldingen die de inrichting van een kantoor of een thuiswerkhoek zullen bekronen en je helpen jou tijd op een effectievere manier te plannen.

Wandposter kalender

Een wandkalender is een bekend en veel gekocht product voor een appartement. Het verschijnt elk jaar op onze muren, in verschillende vormen - kleiner, groter formaat, met uitgescheurde pagina's, met de mogelijkheid om een speciaal tabblad naar een specifieke dag van de maand te verplaatsen. Wij hebben op onze beurt een heel nieuw idee voor een wandkalender in de vorm van een poster! Het is waar dat 2023 langzaam ten einde loopt en 2024 snel nadert, maar er gaat niets verloren! Posterkalenders 2024 van bimago kunnen je herinneren aan mooie momenten, een interessant interieurelement zijn, of een cadeau voor iemand die zichzelf nog niet overtuigd heeft van dit soort wanddecoratie. In de bimago galerij vind je zwart-wit en eenvoudige kalenders met een maritiem thema, die worden gekenmerkt door een hoge afdrukkwaliteit. Elk van de posters, ook in de vorm van een wandkalender, kan worden ingelijst, waardoor het product mooi aan de muur staat.


 

Wandkalender in een zwarte, gouden, witte of zilveren lijst

De poster is een populaire vorm van woondecoratie geworden. Aan de muur gehangen, in groot of klein formaat, in de vorm van een galerij, of leunend tegen de muur op een plank - je wordt alleen beperkt door je fantasie. Een wandkalender kan een even interessant decorelement zijn. Het is niet vanaf vandaag dat elementen in zwart-witte kleuren perfect passen in kamers die zijn ingericht in een koele Scandinavische stijl. Ook in kantoren, studeerkamers of zelfs badkamers komen ze goed tot hun recht! Een posterkalender met een maritiem thema, waarop individuele maanden en dagen zijn geschreven, doet denken aan kalme, goede tijden of stormachtige momenten die op de lange termijn mijlpalen in je leven kunnen blijken te zijn! Geef je geliefde een beetje plezier, geef ze een posterkalender 2024, die niet alleen een nuttig element van het decor zal zijn, maar ook het karakter van de ontvanger zal benadrukken. In de bimago galerij vindt u verschillende ideeën voor wandkalenders in de vorm van posters in verschillende formaten. Ben je toe aan iets heel anders? Aarzel niet en bekijk vandaag nog ons idee voor een poster!