inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Poster Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond Nr 129382

Poster Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond Nr 129382

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond"

Poster voor aan de muur Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond is een unieke decoratie voor elke kamer. Beschikbaar in veel formaten en combinaties, zodat je het perfect kunt aanpassen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze vindingrijkheid. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar ook geweldig in sets - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geplaatst. De poster Herbariumkaart - vintage compositie met groene plant op een bruine achtergrond is perfect in de keuken of eetkamer. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen uit onze nieuwste collectie!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.