inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief Nr 131840

Poster Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief Nr 131840

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief"

Poster voor aan de muur Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief is een prachtige wanddecoratie voor elke kamer. Verkrijgbaar in veel formaten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst of zonder omlijsting. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief geeft ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar ook geweldig in sets - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen muurgalerij! De poster Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Geometrie van de natuur - groen blad tussen figuren in abstract motief zal er prachtig uitzien in de woonkamer of de hal. Dit is slechts een van de vele suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere ontwerpen beschikbaar in onze nieuwe collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton