Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
-30% op canvasafdrukken en fotobehang tot 2021/08/02 Gratis verzending! Bekijk

Monstera-posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Monstera poster aan de muur

Het motief van een monstera, het blad of het gebruik van de plant zelf in het interieurontwerp is al jaren dominant in de interieurtrends. Hierdoor beleeft deze prachtige en bijzondere plant een ware renaissance van zijn populariteit. Omdat het een onafscheidelijke toevoeging was aan de meeste appartementen uit de jaren 90, was de monstera vergeten. De gloriedagen zijn echter teruggekeerd. Nu kunt u ook genieten van de organische structuren in de vorm van een poster. Zijn nobele groen voegt elegantie en energie toe aan elk interieur. Karakteristiek geperforeerde bladeren nemen je ongetwijfeld mee naar de wereld van de tropen, doen je denken aan een vakantie rust in warme landen of zorgen voor een klimaat rechtstreeks uit de jungle. De poster met monsterablad zal het interieur van temperament en expressie voorzien. Een door u gekozen lijst maakt het zeker gemakkelijker om de poster te personaliseren.

lees meer beschrijving verbergen

Monstera posters in goud, zwart, zilver of wit frame

De constant gewilde monstera, een echte Instagram-ster, is een onmisbare toevoeging geworden in elk interieur. De weelderige groene kleuren passen perfect bij de moderne stijl, industriële, boho en zelfs glamourstijl, waardoor je interieur compleet verandert . Monstera poster past in elk interieur, wordt een intrigerend accent en vormt een mooie aanvulling op het geheel. De combinatie van zijn diepgroen met pasteltinten zal perfect zijn als decoratie van badkamermuren of meisjeskamer. De combinatie van de plant met elegant goud en zwart zal op zijn beurt perfect zijn in de woonkamer of op kantoor.

Monstera-bladposter en afbeeldingen in exotische stijl

Of het nu gaat om artistieke fotografie, een geschaald detail van een blad of een geometrische abstractie - monstera is het meest modieuze thema van dit seizoen geworden. De monsterposter is een interessante toevoeging die dynamiek en vitaliteit uitstraalt. Ingelijst in een smaakvolle lijst, wordt het een verfijnde decoratie in uw kamer. Sappige, holle bladeren die je muren versieren, zullen zeker de aandacht trekken van veel bezoekers.