Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

Cactussen posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Cactusposter aan de muur van de woonkamer of slaapkamer

Plantmotieven is een beproefde manier om frisheid en rust in je interieur te brengen, en soms ook exotische elementen. Een van de grootste hits van de afgelopen seizoenen zijn decoraties met cactussen. Hun karakteristieke vorm inspireert ook de makers van lampen, decoratieve beeldjes, kaarsen ... en natuurlijk posters. Die uit de bimago-collectie reproduceren op getrouwe wijze levende planten. Hierdoor waan je je in je eigen huis in het zonnige Californië, het hete Marokko of het kleurrijke Mexico. Reisliefhebbers zullen er dol op zijn!

lees meer beschrijving verbergen

Succulent poster met zwarte lijst

Posters met cactussen passen perfect bij de huidige trends in interieurontwerp en hun plaatsing aan de muur zal een beetje voedzaam groen in de kamer brengen. Dergelijke decoraties zullen perfect zijn in de slaapkamer, opgehangen boven het bed, of in de woonkamer, zoals een interessant element van de fotogalerij in het midden van het huis. Als je een kleine ruimte tot je beschikking hebt, kun je het beste één poster met een cactus plaatsen, bij grotere muren kun je verschillende foto's naast elkaar proberen en een cactusgalerij maken.

Cactusposters en kleurrijke muurpatronen

Cactussen, hoewel ogenschijnlijk identiek, genieten van een verscheidenheid aan vormen, kleuren en maten. Elk van hen heeft zijn eigen charme en ziet er geweldig uit op de poster. In ons aanbod vindt u een cactusposter in een kleur- of zwart-witversie, die realistisch het uiterlijk van de plant weerspiegelt of alleen de minimalistische schets presenteert. Kinderen zullen ook iets voor zichzelf vinden. Speciaal voor hen werden cactussenposters met opgeplakte ogen gemaakt, die op vrolijke, sprookjesachtige wezens leken. Het is een geweldige manier om snel een kamer te transformeren en bloemaccenten aan te brengen.