inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Boom posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Met boomposters voel je je niet alleen dichter bij de natuur, maar creëer je ook een ontspannen sfeer in de kamers. Bergbossen in een zomerdek, een bloeiende boomgaard, bomen bedekt met mist of sneeuw zijn slechts enkele van Bimago's ideeën voor een subtiele en sfeervolle inrichting van de ruimte. Posters met bomen, boomposters en bosposters passen in vrijwel elk interieur en elke stijl. Grijp naar decoraties voor de woon- of slaapkamer en ga op reis door bospaden, comfortabel zittend in een fauteuil of op een bank!

Boomposter aan de muur van de hal, woonkamer, keuken of kantoor

Als u een sfeer van rust en stilte in uw eigen appartement wilt brengen, is het de moeite waard om voor klimatologische accessoires te zorgen. Het is al lang bekend dat contact met de natuur ons enorm veel vreugde geeft en een ontspannende werking op ons heeft. Boomposters zullen ongetwijfeld helpen om een ​​privé-oase van rust te creëren en rust te bieden door de gezellige sfeer. Het bosdetail is een frisse en aangename toevoeging die elk interieur omhult met een charmante sfeer van bomen. Posters met een boommotief uit de bimago-collectie zijn een toegangspoort tot een ongewoon accent op uw muren. De verscheidenheid aan decor met boomsilhouetten zal het interieur ruimer en gezelliger maken. Sfeervolle boomschors, diepe bossen of mistige donkere bossen zijn slechts enkele van de vele voorstellen in ons aanbod. Het bos dat op de muren verschijnt intrigeert, trekt naar binnen en zorgt voor een verademing.

lees meer beschrijving verbergen

Poster met een boom aan de muur

Een poster met een boom is de perfecte oplossing voor liefhebbers van bosexpedities en liefhebbers van tijd doorbrengen in de boezem van de natuur. Rust, rust en ontspanning - dit alles voel je terwijl je geniet van het uitzicht op bomen in je eigen interieur. De boomposter nodigt u uit voor een reis naar de diepten van bosuitsparingen, houtstructuren en sfeervolle landschappen gehuld in mist. Hoogwaardige afdrukken of de mogelijkheid om het posterformaat aan uw eigen behoeften aan te passen, maken het gemakkelijk om een ​​individueel microklimaat in uw appartement te creëren, waar het leidmotief, of alleen het gesmokkelde accent in de toevoegingen, bomen zijn.

Boomposter in zwarte of witte lijst

De producten uit de bimago-collectie intrigeren niet alleen door hun modieuze bosmotief, maar ook door de intensiteit en diepte van kleuren. De poster "Red Tree" is een voorbeeld van een gedurfd spel van kleur en contrast. Opgeschort in een modern interieur, past het perfect bij de omgeving en creëert het een enigszins mystieke sfeer. Interessante ontwerpen, interessante foto's en de meest modieuze motieven uit onze winkel staan ​​garant voor een unieke toevoeging aan je interieur.