inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Laat posters achter

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Groen is de kleur van hoop en vrijheid. Bladpostersr van bimago kunnen je dichter bij de natuur brengen en tegelijkertijd jouw interieurontwerp aanvullen in een botanische, boho of minimalistische stijl! Een breed scala aan kleuren en groentinten zal een positief effect hebben op je innerlijke rust en het stressniveau verminderen. Daarom passen de posters met gouden bladeren en de poster met varens in bijna elke kamer. Haal een frisse neus en versier je muren vandaag nog met bloemmotieven dankzij de lommerrijke posters!

Bladeren poster in een gouden of zwarte lijst

Het bladmotief verovert al jaren de huidige trends in interieurdesign. Of het nu in de vorm van een behang als het belangrijkste decoratieve accent is, of een kleinere poster of foto, wat een meer sublieme, maar nog steeds een karakteristieke toevoeging is aan het interieur. Bladerenposters zijn levendig van energie, bij uitstek geschikt voor boho of oosterse interieurs. De bloemmotieven van de posters van de bimago-collectie voldoen aan de behoeften van liefhebbers van bladeren van eigen bodem, maar ook aan de meer exotisch. Affiches met bladeren zijn ornamenten vol leven en energie. Wil je een modern interieur opfleuren? Bladeren in sappige groentinten in de vorm van posters zullen je zeker laten kennismaken met woonkamer of slaapkamer het effect van onmiddellijke frisheid en vitaliteit. Aan de andere kant zal de keuze van monochrome composities uit het bimago-aanbod perfect de harmonie van uw interieur benadrukken. De poster"In de schaduw van de bladeren"zal een perfect accent zijn in elk hedendaags interieur, en dankzij de keuze van het formaat, de stijl en de lijst van een bepaalde poster wordt het een perfecte decoratie op maat van uw individuele behoeften.

lees meer beschrijving verbergen

Groene bladeren poster

De producten in de bimago collectie zijn een verzameling unieke herfstbladmotieven in nobele bruine en roestige tinten en exotische tropische bladeren zoals varen, monstera of palma. De posters zijn doordrenkt van de voordelen van plantengroen, met XXL-motieven, geschaalde en realistische foto's van bladeren en geometrische grafische composities. De natuur gecombineerd met artistieke expressie laat ons kennismaken met de wereld van posters met bladeren die passen bij de meest modieuze patronen. Motieven van bladeren en hun afgeleiden garanderen de frisheid van elk modern appartement en blijven een constant gewild accent in het interieurontwerp.

Posters met bladeren aan de muur

Moderne interieurs zijn meestal gevuld met monochrome grijstinten en wit. De perfecte oplossing om zo'n decor op te vrolijken, zijn sappige groene bladeren in de vorm van een poster. In een dergelijke combinatie raden we grafische voorstellingen van varens of een ontwerper "Exclusive Nature" aan. De veelheid aan patronen en tinten van bimago-posters maakt het interieurontwerp compleet volgens de behoeften van de gebruiker. Herfstbladeren zijn geschikt voor rustieke interieurs, b.v. september schemering. Bovendien voelt een lommerrijke poster goed aan in het gezelschap van edele metalen, zoals goud of messing, daarom, ingelijst in een gedistingeerde lijst, zal het perfecte contrast zijn van adel en tropische energie, die automatisch het interieur van je appartement zal vullen.