Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Paardebloemen posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Paardebloemposter

Wie hield er als kind niet van paardebloemen? Fijne, vederlichte blikjes probeerden elke peuter op te blazen. De zaden die door de wind werden weggeblazen, vlogen vrij naar de hemel, wat iedereen veel vreugde schonk. Het is dus geen verrassing dat paardebloemen vaak worden gekozen als het hoofdthema voor posters of muurstickers in kinderkamers. Je kunt ze niet alleen daar ontmoeten - de paardenbloemposter kan ook verschijnen in slaapkamers, woonkamers en zelfs in kantoren en restaurants. De kwetsbaarheid van de paardenbloem herinnert ons er constant aan om het moment te vangen. Daarom zal de poster"Dandelion", ongeacht de kamerkeuze, een magische, esoterische sfeer introduceren.

lees meer beschrijving verbergen

Paardebloemenposter voor minimalistische interieurarrangementen

Moderne, uiterst realistische paardenbloemenposters zijn een voorstel voor iedereen die een kinderfantasie heeft en een beetje magie en lichtheid in hun interieur wil brengen. Eenvoudige, kleurrijke afbeeldingen met een paardenbloem in de hoofdrol zullen vooral werken in moderne, minimalistische interieurs. In kamers die zijn ontworpen in Scandinavische stijl of met retro-accenten, is een paardenbloemposter in grijstinten of sepia een betere optie.

Paardebloemen op posters in kleuren en zwart-wit afbeeldingen

Paardenbloemposters die beschikbaar zijn in ons aanbod zijn een rijke schat aan de mooiste en meest magische foto's. Interessant genoeg zijn deze afbeeldingen vaak gebaseerd op twee concepten. De eerste is een close-up van een delicate, donzige bal, die een bewijs is van de buitengewone precisie en vindingrijkheid van de natuur. De tweede van de meest populaire manieren om paardebloemen op posters te presenteren, is het moment waarop individuele zaden loskomen van de plant en met de wind omhoog vliegen. Beide versies zijn een eerbetoon aan schoonheid en elk van hen zal fantastisch staan ​​aan de muur van de kamer die u in uw huis kiest.