inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster aan de muur Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur Nr 134583

Poster aan de muur Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur Nr 134583

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur"

Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur is een originele versiering voor elk interieur. Beschikbaar in veel maten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of in de basisversie, zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen muurgalerij! De poster Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geplaatst. De poster Blauw paradijs - abstract boslandschap in een blauwe textuur zal er prachtig uitzien in de woonkamer of slaapkamer. Dit is slechts een van de vele suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere grafieken beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton