Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Auto's posters

Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Posters met auto's aan de muur in decoratieve lijsten

Sinds de eerste auto werd gemaakt, is deze het object van interesse en fascinatie geworden voor honderden miljoenen mensen. Het thema komt in veel culturele teksten voor. Na verloop van tijd creëren mensen steeds meer futuristische versies van deze voertuigen in hun hoofd, zoals de vliegende auto van onze Blade Runner 2049-poster. Autoposters brengen frisheid en dynamiek naar de kamer die geen autoliefhebber zou verachten. Aandacht voor detail, met nadruk op de kracht en het karakter van deze voertuigen op posters, incl. De "zwarte sportwagen" maakt autoposters een frequente bezoeker aan de muren. Ze versieren niet alleen het interieur van onze huizen, maar ook moderne kantoren of cafés die zijn ingericht in vintage stijl.

lees meer beschrijving verbergen

Autoposters

Volkswagen, Honda en Opel zijn slechts enkele van de automerken. Elke persoon heeft een favoriet of een waarmee hij zich heel goed identificeert. In ons aanbod vindt iedereen iets voor zichzelf - of het nu een BMW-, Mercedes- of Volvo-poster is. Een geweldig arrangement kan worden verkregen door posters met historische auto's en moderne voertuigen te combineren. We raden de combinatie van Vintage Car met de Black Beast-poster aan. Aan de andere kant zullen fans van sterke sensaties de formule 1-poster waarderen, waar we de grootste sterren van de prestigieuze autorace zullen zien.

Posters voor BMW, Mercedes, Volkswagen, Honda, Ferrari, Formule 1 en andere merken

Verfraai uw kantoor of salon met foto's van de snelste en meest luxueuze auto's? In de bimago collectie vindt iedereen iets voor zichzelf en voor elk interieur. Voor de woonkamer raden we posters in vintage-stijl aan, zoals California Beaches. U kunt een stijlvol effect bereiken door te kiezen voor opvallende zwart-witfoto's van auto's , bijvoorbeeld een vakantiereis of een elegante Paris Red Girl Blue Car. Posters met sportwagens van de meest prestigieuze merken, waaronder Ferrari posters. Dit soort posters zijn de perfecte aanvulling op een tienerkamer die gefascineerd is door snel rijden, achtervolgingen en actiecinema.