inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang BLACK SALE

Muursdecoratie World Map: White Oceans Nr 94377

Muursdecoratie World Map: White Oceans Nr 94377

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

{Fotobehang wereldkaart "World Map: White Oceans"

Ons fotobehang met een wereldkaart kan niet worden ontkend originaliteit. 'World Map: White Oceans' is een in een grotere dimensie die het kaartthema op een ingenieuze manier gebruikt. Modieus ontwerp zal een perfect decoratie zijn voor woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Als het om een ​​tienerkamer gaat, fotobehang op een groter formaat '[product-titel]' met de afbeelding van wereldkaart zal ook een didactische waarde hebben. Het leren van continenten en landen zal veel gemakkelijker en leuker zijn. Modern decoratie maakt een stijlvol interieur mogelijk, maar ook een voorstel voor een metamorfose van kantoor ruimte. Groot formaat fotobehang met kaart "[product-title" is interessant decoratie voor een reisbureau en restaurants of winkels.

Wereldkaart op het "World Map: White Oceans" fotobehang was {uitstekend|perfect|perfect in kaart gebracht. Dankzij hoge resolutie print worden de contouren en pllekken op de kaart weergegeven tot in het laatste detail. Een fotobehang "World Map: White Oceans" met een kaart is niet alleen prachtig ontwerp, maar ook zorgt voor geweldige kleuren. Kleur bruin op een decoratie op grote schaal ziet er geweldig uit in elk interieur. Bekijk de origineele collectie wanddecoraties op bimago - het aanbod omvat fotobehang met fysieke kaarten, in vintage stijl en in pastelkleuren.

Het patroon World Map: White Oceans is ook beschikbaar als waterdicht fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor keuken of badkamer.

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE