inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Wallpaper Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses Nr 159456

Wallpaper Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses Nr 159456

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Modern fotobehang "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses"

Fotobehang "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" uit de categorie Steden in jouw interieur? Laat je fantasie de vrije loop en versier jouw slaapkamer, zithoek of hal met ons fotobehang! Foto muurschildering "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" is beschikbaar in diverse vormen - zodat je gemakkelijk de juiste fotobehang voor je muren kunt kiezen. Onthoud dat om een ​​interessant effect te krijgen, hoeft je geen fotobehang op de hele muur aan te brengen - een behang in een klein formaat dat slechts een fragment van de muur in beslag neemt, kan een goed idee zijn om de ruimte in een kamer te verdelen (bijv. optische scheiding van de keuken van de eetkamer). De meest populaire kleur van "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" fotobehang is oranje en de hoofd moetieven zijn: Huis, landschap, palmbomen en terracotta.

Wallpaper "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" en andere fotonbehang uit de categorie Steden worden gedrukt in de beste resolutie (circa 600 dpi) die perfect kwaliteit garandeert. Foto muurschildering "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" zijn ecologische en geurloos. Toners, die we gebruiken zijn helemaal veilig. Dit geeft je de mogelijkheid om "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" fotobehang te installeren (in de slaapkamer of in de kinderkamer|in de kamer waar je kinderen graag spelen) op de veiligste manier.

Het patroon "Town Among Palm Trees - Landscape With Terracotta Houses" is ook beschikbaar als afwasbaar fotobehang en is uitstekend geschikt als product voor keuken, badkamer of garage.

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang achtergronden en patronen Fotobehang terracotta
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE