inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Oriënteer fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Pastel Mandala
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Oriental Circle
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Golden Illumination
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Heron in Flight
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Natural Brightness
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Lilac Pond
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Harmonious Mandala
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Travel Mandala
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Calm in Pastels
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Oriental Wings (Turquoise)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Buddha Smile
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Hetman Mandala
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Water Garden
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Zen Octopus
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Oriental Pattern
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Center (Green)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Spider Web (Brown)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Het Verre Oosten is dicht bij ons geworden dankzij de cultuur die ons bereikt. Oosterse fotobehang zal ervoor zorgen dat u uw passie voor het Oosten in uw huis markeert. Deze collectie is niet alleen geïnspireerd door Mandala of Boeddha, maar ook door hun filosofie en levensstijl. Fotobehang in oosterse stijl zijn een perfect voorstel voor iedereen die niet bang is om met de stijl te experimenteren. Een mandala-fotobehang vol kleuren of misschien een rustgevende fotobehang met een Boeddha?

Oriënteer fotobehang

Als we zelfs maar voor een moment naar de wereld van het Oosten zouden verhuizen. Oosterse keuken, geurig met kruiden, rijk, cultuur en interessante architectuur. Als je van deze sfeer houdt, zullen onze fotobehang met oosterse motieven je zeker bekoren! Dankzij hen ben je in staat om in een oogwenk naar deze magische wereld te gaan. Een muurschildering met een oosters motief in ingetogen kleuren ziet er geweldig uit in de slaapkamer waar we naar zoeken rust en stilte. Oosterse motieven zullen het interieur van het restaurant aanvullen met gerechten uit het Verre Oosten. Vooral als we kiezen voor overheerlijke muurschilderingen met specerijen of gerechten uit deze keuken. We kunnen Orient ook introduceren in wellness- en SPA-kamers.

Laat meer zien Laat minder zien

Bamboe fotobehang

Ben jij een persoon die contact met de natuur op prijs stelt? Wist u dat rust en ontspanning net zo belangrijk zijn als actief zijn in het dagelijks leven? Degene met bamboe motief is het perfecte fotobehang voor jou. Sappig, rustgevend groen gecombineerd met levende planten in sierpotten zorgen voor een unieke sfeer in de slaapkamer of in wellness- en spa-centra.

Mandala-muurschildering

De mandala verwijst naar het boeddhisme. Het is een belangrijk symbool voor mensen die yoga en meditatie beoefenen. Als je op zoek bent naar een interieurelement dat perfect past bij: een yogastudio, een kantoor voor Chinese geneeskunde of een wellness-salon, dan is een mandala-muurschildering de perfecte keuze. Het is ook een interessante toevoeging aan de woonkamer, waarvan het interieur verwijst naar het boeddhisme. Vooral als het aan de muur hangt dat we willen laten zien.

Boeddha fotobehang

Boeddhisme is een religieuze trend die ook in Europa steeds populairder wordt. Daarom bevat ons aanbod ook fotobehang in deze sfeer. Door de groeiende populariteit van yoga in ons land ontstaat de behoefte om interieurelementen te creëren die aansluiten bij deze filosofie. Een fotobehang met de afbeelding van een Boeddha past perfect in wellnesscentra of plaatsen waar yoga wordt beoefend. Het is ook een interessant idee om thuis een hoek in te richten waar je wilt ontspannen.