inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

New Yorkse stijl fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Water Grasses
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Lunaria in the Meadow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang White Trees
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Pastel Flora
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Windy Texture
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Monochromatisch blokjes
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Paper World
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
De stijl New York is een ontwerp waarin industrieel design, elegantie en natuurlijke lichtval de hoofdrol spelen. Fotobehang in New York-stijl is een gemakkelijke manier om een vleugje van de excentrieke wereldhoofdstad in je interieur te brengen, zonder dat je hoeft te renoveren! New Yorkse motieven bestaan uit klassieke bloemmotieven, geometrische vormen en verfijnde hout- en bladmotieven. Het New York fotobehang van bimago zal je verrassen door zijn eenvoud en originaliteit en past in je woonkamer, eetkamer, hal of kantoor!

Fotobehang in New Yorkse stijl

Droom je van een stijlvol interieur waar je de sfeer van een grote stad proeft? Dan zal het fotobehang New York je zeker bevallen. We hebben besloten dat dergelijke wanddecoraties niet mogen ontbreken in de bimago winkel. Dit komt niet alleen door hun populariteit, maar ook door hun universaliteit. Fotobehang in New Yorkse stijl kan eenvoudig worden aangepast aan zowel moderne arrangementen als aan die welke verwijzen naar meer klassieke klimaten. Onze collectie bevat verschillende interessante ontwerpen in zowel lichtere als donkere kleuren. Zo krijgt u het resultaat dat u verwacht. Elk fotobehang is een full HD print die niet vervaagt door zonlicht. Door voor onze decoraties te kiezen, weet je zeker dat het duurzame producten zijn die jarenlang de muren van je huis zullen sieren.


 

Interieur fotobehang in New Yorkse stijl

De muurschilderingen in New York die we verkopen, hebben zorgvuldig geselecteerde motieven. In het bimago assortiment vind je modieuze patronen, waardoor het creëren van een gezellig en elegant interieur niet moeilijk is. Als je je afvraagt of een fotobehang New York iets voor jou is, blader dan zeker door de hele categorie - we garanderen je dat je er snel verliefd op wordt! Niemand zal onverschillig aan onze decoraties voorbijgaan, want ze zijn effectief en uniek. Net als New York zijn de fotobehang die het presenteren divers, dus er is geen risico dat u niet het juiste thema zult vinden. Je kunt er een slaapkamer, een woonkamer, een keuken met een eetkamer of een kantoor mee inrichten. Klanten kopen ook vaak fotobehang in New York voor kantoren, cafés, bars en andere dienstverlenende en commerciële instellingen. Dit bewijst hun bruikbaarheid en extreem brede toepassing. Bekijk zeker welke van de voorstellen uw aandacht zullen trekken. Vergeet niet dat je een fotobehang niet alleen in de vliesuitvoering kunt bestellen, maar ook in de zelfklevende uitvoering.