inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang muziek

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang City Collage
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Street Poster
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Map - Graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Urban Graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Flamenco danseres
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Foto: balletdanseres
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti monster
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Street art:red theme
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Scary graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Hey You!
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti eye
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Funky - graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti wall
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Stunning graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Skateboard team
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti spray can
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti maker
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti art
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Monkey dance - street art
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Graffiti monster
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Anonymous graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
Muziek en dans geven veel vreugde, laten je jezelf en je eigen emoties uiten! Geen wonder dat ze een van de meest populaire passies zijn van mensen van alle leeftijden. Voor ons werden ze een inspiratie voor het creëren van een collectie fotobehang voor muziek en dans, waardoor je kamers kunt personaliseren en je eigen interesses kunt benadrukken. Muziekbehang, ballerina- en dansbehang, een fotobehang met een gitaar of vinyl geven de woonkamer of kamer van je tiener een origineel karakter. Het brengt dynamiek in het interieur!

Muziek Fotobehang

Muziek geeft veel vreugde, laten je jezelf en je eigen emoties uiten! Geen wonder dat het een van de meest populaire passie is van mensen van alle leeftijden. Voor ons werdt dit een inspiratie om een verzameling muziek- en dansfotobehang te maken, waarmee je kamers kunt personaliseren en je eigen interesses kunt benadrukken. Muzikaal fotobehang, ballerina fotobehang, gitaar- of vinyl fotobehang geven een origineel karakter aan de woonkamer of tienerkamer. Het brengt dynamiek in het interieur en brengt je in een goed humeur! Muzikaal fotobehang Wie zijn hobby in het interieur wil benadrukken, moet overwegen om karakteristieke accessoires en decoraties te gebruiken. Dan is fotobehang een uitstekende keuze. Hiermee kunt u op een gemakkelijke en niet al te dure manier de kamer volledig veranderen. En wanneer interesses veranderen, kan deze eenvoudig worden gewijzigd in een nieuwe. Muziek en dans behoren tot de meest populaire passies van mensen van alle leeftijden. Liefhebbers van muziek en dans zullen op bimago een grote keuze aan fotobehang met muziekmotieven vinden.


 

Fotobehang voor muziekfans

Een fotobehang zal een geweldig decoratief element zijn in het huis of appartement van elke echte muziekliefhebber. Het zal werken in de woonkamer, als een element dat uitdrukking geeft aan bijvoorbeeld een hoek met radio- en televisieapparatuur en een verzameling albums van geliefde artiesten, of aan de muur achter de bank. Een fotobehang die verwijst naar je favoriete muziekgenre zal een geweldige keuze zijn als decoratie voor de kamer van een jonge muziekliefhebber. Het zal het interieur verlevendigen en een eigen karakter geven. Andere muzikale decoraties, bijvoorbeeld replica's van instrumenten van metaal of hout, passen zeker bij zo'n fotobehang .

Piano fotobehang

Laat iedereen weten wat je interesses zijn en zet in op een originele decoratie. Een muziek fotobehang verandert je interieur en benadrukt het sterke karakter van het arrangement. Wat onze producten onderscheidt, zijn zorgvuldig geselecteerde kleuren, interessante motieven en gevoel voor smaak en stijl. Dankzij zo'n decoratie introduceert u een origineel en ongewoon accent in de kamer. Een muziek fotobehang zal geweldig staan in een woonkamer, een tienerkamer of een kunstacademie. Het plakken levert geen problemen op, wat je aanmoedigt om de metamorfose zelf uit te voeren. Door voor dit type decoratie te kiezen, richt u zich op een buitengewoon interieurontwerp. Je frist de ruimte niet alleen gemakkelijk op, maar vergroot hem ook optisch. Vooral 3D-muziek fotobehang zijn hiervoor geschikt. In deze collectie vind je veel interessante patronen en motieven. Een daarvan is een piano fotobehang, die passie en goede smaak benadrukt.