inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Wallpaper Science on Chalkboard Nr 90295

Wallpaper Science on Chalkboard Nr 90295

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 59€

"Science on Chalkboard" fotobehang

Is Fotobehang "Science on Chalkboard" een goed idee om jouw appartement te versieren? Ja - als je van het moderne design en originele en modieuze motief houdt! Foto muurschildering "Science on Chalkboard" en andere patronen worden gecreëerd door een team van ontwerpers die zich inspireren door de nieuwste trends. Fotobehang "Science on Chalkboard" (in zwart-wit kleur) uit de Tekst categorie gebruikt volgende decoratiemotieven: opschrift, zwart en wit, citaat, grafisch motief, teenager en kosmos .

Wallpaper "Science on Chalkboard" van bimago is niet alleen een geweldig muurdecoratie op originele wijze gemaakt, maar is ook gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en het wordt geproduceerd door gebruik van professionele technologie. Gespecialiseerd afdrukken met een resolutie van maximaal 600 dpi garandeert de hoogste kwaliteit van de artikel "product-title]". Eenvoudig te plaatsen en vuilafstotend materiaal (fleece) maakt het aanbrengen van het fotobehang gemakkelijk en kost niet veel tijd. Wat is er nodig om het "Science on Chalkboard" fotobehang op de muur in uw appartement te plakken? Je hebt behanglijm en basisgereedschap nodig (kwast, behangroller en een mes voor het wegsnijden van overtollig fotobehang, bijv. aan het plafond en naast de vloer) . Geen tijd voor extra aankopen? Bestel een set accessoires van bimago samen met fotobehang op maat "Science on Chalkboard". Je kan deze vinden in de sectie "Accessoires toevoegen").

afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Tot 600 dpi
Finish: Halfmat
Montage methode: Rand tot rand
Leveringswijze: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Bij gebruik van vliesbehanglijm
Optionele toevoegingen aan het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit
Schoonmaken: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Certificaat: CE