inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Muursdecoratie Rustig strand - landschap van zonsondergang boven de zee met golven Nr 143112

Muursdecoratie Rustig strand - landschap van zonsondergang boven de zee met golven Nr 143112

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

"Magic Beach" muurschildering

Is Muursdecoratie "Magic Beach" een goed idee om jouw huis te versieren? Ja - als je van het moderne design en modieuze en originele patroon houdt! Fotobehang "Magic Beach" en andere patronen worden gecreëerd door een team van ontwerpers die zich inspireren door de nieuwste trends. Foto muurschildering "Magic Beach" (in grijs kleur) uit de Zee categorie gebruikt volgende decoratiemotieven: landschap, hemel, zee, foto en strand .

Wallpaper "Magic Beach" van bimago is niet alleen een geweldig muurdecoratie op originele wijze gemaakt, maar is ook gemaakt van de beste kwaliteit materialen en het wordt geproduceerd door gebruik van professionele technologie. Gespecialiseerd afdrukken met een resolutie van maximaal 600 dpi garandeert de hoogste kwaliteit van het ontwerp "product-title]". Eenvoudig te plaatsen en vuilafstotend materiaal (fleece) maakt het aanbrengen van het fotobehang zeer eenvoudig en kost niet veel tijd. Wat is er nodig om het "Magic Beach" fotobehang op de muur in uw huis te plakken? Je hebt behanglijm en basisgereedschap nodig (kwast, behang-egalisator en een mes voor het wegsnijden van overtollig fotobehang, bijv. aan het plafond en naast de vloer) . Geen tijd voor extra aankopen? Bestel een set accessoires van bimago samen met fotobehang "Magic Beach". Je kan deze vinden in de sectie "Accessoires toevoegen").

Je kan dit product ook in deze categorieën vinden:

Fotobehang zee
Full HD print
UV veilig print
geurloze en 100% veilige toners
op bestelling gemaakt
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Materiaal: Vliesstof met een gewicht van 110 g/m²
Afdrukresolutie: Až 600dpi
Oppervlakte: Halfmat
Montage methode: In de vorm van 1 rol bestaande uit handig gemonteerde banden van 50 cm breed. De maat is een veelvoud van de rolbreedte (50cm)
Toepassing: Gebruik van vliesbehanglijm. In de bimago winkel hoeft u slechts 1 stuk lijm voor 1 fotobehang te kiezen - het systeem berekent de benodigde hoeveelheid lijm afhankelijk van het geselecteerde formaat van het fotobehang.
Optionele accessoires voor het product: Behangroller, mes, papiertape, behanglijm, lijmborstel, behangstrijkborstel, behangkit.
Schoonmakení: Gebruik zonder reinigingsmiddelen een licht vochtige doek. Niet schrobben
Montage methode: Rand tot rand
Certificaat: CE