inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Koloniaal fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Island Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Retained Beauty
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Mountain Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Song of Time
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Light Dew
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Copper Ginkgo
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Rain Forest in the Fog
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Green Story
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Banana Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Painted Lunaria
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Sunny Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Jungle of the World
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang In the Thicket
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Wooden Curtain (Brown)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Dark Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Droom je van een interieur dat uitdrukking geeft aan het verlangen naar het onbekende, avonturen en ontdekking? Tussen de ontwerpen in de koloniale fotobehangcollectie van bimago vind je verre landen en wereldkaarten. Koloniaal fotobehang omvat motieven die hout, bladeren en andere organische elementen imiteren, abstracte en kleurrijke bloemencomposities, en voor globetrotters inspirerende wereldkaarten. Een koloniaal fotobehang is perfect voor de woonkamer, slaapkamer en kantoor, en ook wachtkamers, cafés en schoonheidssalons!

Koloniale fotoebehang

In bimago kun je koloniale fotobehang kopen waarmee je exotische motieven effectief kunt combineren met klassiekers. Dit is een zeer elegante combinatie die expressief en opvallend is. Als je je interieur op deze manier decoreert, krijg je een uniek arrangement waar iedereen jaloers op zal zijn. Je kunt koloniaal fotobehang kopen op vliesstof, maar ook in een zelfklevende versie. We printen ze allemaal in Full HD-kwaliteit en met geurloze, 100% veilige toners. Om deze reden passen ze goed in elke kamer van het huis, zelfs de kinderkamer. De koloniale muurschildering combineert verschillende motieven. In de collectie zie je een wereldkaart, plant- of dierelementen en zelfs elementen als beton of hout.


 

Fotobehang in koloniale stijl

Omdat ons koloniale fotobehang UV-bestendig is, hoef je je geen zorgen te maken over hoe het er na installatie uit zal zien. Ook na lange tijd verliezen ze hun intense kleuren niet en zien ze er nog steeds geweldig uit. Bimago fotobehang is ook bestand tegen beschadigingen. Ze doen het niet alleen goed in koloniale interieurs, maar bijvoorbeeld ook in industriële, scandi boho, retro of glamour interieurs. Hun bijkomend voordeel is het vermogen om onvolkomenheden in de muur te maskeren. U hoeft geen grondige renovatie uit te voeren om het interieur zijn oude pracht terug te laten krijgen en gezellig te maken. De koloniale muurschildering voegt veel toe aan het arrangement. Het is een uiterst praktische oplossing en het is geen wonder dat het nog steeds aan populariteit wint. Onze klanten kiezen steeds vaker voor onze ontwerpen, omdat ze er zeker van kunnen zijn dat ze wanddecoratie van goede kwaliteit kopen. Het is ook belangrijk dat in zo'n breed assortiment iedereen iets zal kiezen dat bij hem past. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ons aanbod divers en vol stijlvolle voorstellen is.