inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-50% op fotobehang tot 2022/07/07 Gratis levering boven 59€

Kaarten van de wereld Fotobehang - Perfect voor uw keuken, woonkamer en slaapkamer

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Old World Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Metal Immersions
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang In all its glory
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Old Map of the USA
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang In the Colors of the World
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Flowery Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Delicate Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Mint World
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Brick Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Painted World
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Copper Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Travel Mandala
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Jungle of the World
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Multicolored Nature
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Warsaw Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Retro Continents (Grey)
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World Map: Ink Blots
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World Map: Origami
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World Map: Red Watercolors
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World Destinations
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Oceans' Waves II
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Purple World Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Map on Boards
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World: Stylish Map
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World Map: Brick Wall
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang World Map: Colourful Wall
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Colourful Madness
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Map of the sky
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Paper birds
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
Fotobehang Kleine reizen. Grote reis
vanaf
€ 24,50
€ 49,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Er zijn versieringen die onze dromen waar kunnen maken. Wereldkaart fotobehang behoren zeker tot deze nobele groep. Zelfs als verre reizen nog steeds in het kader van uw plannen zijn, is het de moeite waard om u te concentreren op een interieurontwerp dat u zal inspireren en aanmoedigen om te handelen.Op bimago vindt u niet alleen 3D-wereldkaarten, maar ook zwart-wit, kleurrijk en vele andere inspirerende ontwerpen. De wereld ligt voor u open, zet de eerste stap door een inspirerend wereldkaartbehang te kiezen in uw favoriete stijl!

Originele Kaarten van de wereld achtergrondideeën in bimago gallery

In Kaarten van de wereld cool wallpapers collectie u vindt interessante wanddecoraties. Een brede keuze van Kaarten van de wereld Foto achtergronden thema, dat een modern thema is in interieurarrangement. In de bimago winkel Kaarten van de wereld thema was een inspiratie om moderne wallpapers te creëren. In Kaarten van de wereld wallpapers and backgrounds categorie vindt u gevarieerde muurdecoraties, die verschillen in termen van stijl , Kleuren en maten. Kaarten van de wereld is een thema, dat ziet er goed uit in veelkleurige formulieren, maar ook in meer getinte kleuren. Kaarten van de wereld wallpapers in de vorm van veelkleurige muurdecoraties zal uw appartement verlichten en in de vorm van foto wallpapers gemaakt in meer subtiele kleuren zullen uw interieur er meer uitzien Elegant. Dankzij breed assortiment producten u kunt een thema van Kaarten van de wereld aanpassen Naar uw appartement design.

Laat meer zien Laat minder zien

Zoek een Kaarten van de wereld wallpaper naar je kantoorruimte, woonkamer of keuken

In modieus, moderne huis interessante decoraties zijn tegenwoordig een must-have! In Kaarten van de wereld fotobehang collectie u kunt vinden producten, die overeenkomen met uw woonkamer design. Kaarten van de wereld foto wallpapers maakt uw platte look meer modieus. Gekleurd fotobehang biedt Eenvoudige manier om uw appartement te versieren. In de collectie Kaarten van de wereld vindt u many ideeën over hoe u verandert uw interieurontwerp. Kaarten van de wereld muurkunsten zal uitmuntend niet alleen in je woonkamer! Muurschilderingen in delicate colors helpt u bij het maken van een elegante stijl in uw slaapkamer. Kaarten van de wereld foto behangcollectie ziet er goed uit ook in andere kamers. Zaal, eetkamer of keuken Interieurs kunnen nog beter zien als u een fotobehang van Kaarten van de wereld collectie wilt gebruiken. Kaarten van de wereld muurkunst laat u uw home in een moderne en stijlvolle vorm.

Kaarten van de wereld foto wallpapers- de nieuwe dimensie van muurdecoraties

Kaarten van de wereld wallpapers is een een interessant wanddecoratie In modern appartement. Unusual thema in prachtig kleurenpalet is niet het enige voordeel van Kaarten van de wereld wall decorations. Ook het materiaal, waaruit de foto wallpapers gemaakt zijn, is erg buitengewoon. Kaarten van de wereld muurschilderingen zijn gemaakt van interlining welke gebruik veel voordelen heeft. Voornamelijk, dit materiaal perfecte maskers van elke muur onvolkomenheden. Om die reden heeft foto wallpapers van Kaarten van de wereld collectie geen speciale muurvoorbereiding nodig. Kaarten van de wereld wallpapers installatie is zeer makkelijk - je moet wat lijm op de muur zetten en put fotobehang op het. Kaarten van de wereld interlining wallpapers zijn zeer elastisch en u kunt hun positie zelfs na de stok corrigeren aanpassen. Wij beloven u, dat met behulp van Kaarten van de wereld muurschilderingen zeer comfortabel zijn - ze zullen u helpen om uw kamer geluiddicht te maken en thermische isolatie te geven. Wij hopen dat deze redenen u ervan overtuigen dat u uw huis gebruik Kaarten van de wereld muurschilderingen en andere producten van Kaarten van de wereld -verzameling versiert.

Bimago gallery-check out Kaarten van de wereld foto wallpapers en meer dan 2000 andere unique wall decorations!

In bimago winkel vind je een groot aanbod van wallpapers. Wide choice of inspirations garandeert dat u zeker mooie fotobehang zal vinden voor uw Home. Kaarten van de wereld collectie is slechts een van verscheidene dozijn wall art types. Elk fotobehang heeft een ander hoofdthema. In bimago online gallery vind je bloemen, landschappen en Geometrische thema's. U kunt kiezen uit vele wall murals, niet alleen de moderne, maar ook retro ones. Kaarten van de wereld verzameling en andere fotobehang verzamelingen helpen uw appartement om interessante look te bereiken. Vergeet niet dat u foto wallpapers kunt combineren met andere muurdecoraties. Maar wacht, dat is niet alles! Als u artiest Kaarten van de wereld muurkunsten kunt u search for vergelijkbare inspiraties in andere categorie van producten In onze galerij. Kaarten van de wereld is een geweldig thema dat uw interieurarrangement zal verrijken. Wallpaper, canvas print of muursticker met je favoriete thema laat je je huis in het bijzonder, unieke stijl regelen!