inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang Japan

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Japanese garden
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Golden Geese
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Lilac Pond
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Buddha Smile
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Colours of Nature
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Oriëntaals motief
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Lake of Silence
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Bamboo Grove
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Autumnal Japan
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Buddha's Tree
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Golden Enlightenment
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Paper World
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Spring Cherry Blossom
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Japanese landscape
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Fog and bamboo forest
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
Interieurs in Japanse stijl staan bekend om hun esthetische en spirituele eigenschappen! Japans fotobehang van bimago volgt dit patroon: het is subtiel en rijk aan symboliek. Geïnspireerd door het Land van de Rijzende Zon zijn de decoraties voorzien van symbolen die typisch zijn voor de Japanse cultuur: reigers, koikarpers en kersen- en lotusbloemen. Een goed op elkaar afgestemd Japans fotobehang brengt harmonie en een gevoel van ontspanning in je interieur. Het fotobehang is ideaal voor de slaapkamer, woonkamer, eetkamer of een SPA.

Fotobehang in Japanse stijl

Voor liefhebbers van de cultuur van het land van de rijzende zon raden we Japanse muurschilderingen aan die verrassen met de rijkdom aan patronen en kleuren. Ze passen niet alleen perfect in moderne, maar ook klassieke interieurs. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het een slechte keuze zal zijn - met onze voorstellen decoreert u effectief elke hoek van uw huis. In bimago is een fotobehang in Japanse stijl verkrijgbaar in twee varianten. U kunt kiezen voor een non-woven of zelfklevende decoratie en indien nodig kunt u de afmetingen van de rol wijzigen om deze gemakkelijker te kunnen plaatsen en aan de muur te bevestigen. De producten die u in het assortiment vindt zijn elegant en modieus, hiermee verlevendigt u het arrangement en geeft u het een unieke sfeer.


 

Japans fotobehang

In tegenstelling tot wat het lijkt, is een fotobehang in Japanse stijl niet alleen bedoeld voor mensen die van Aziatische klimaten houden. Het zal iedereen aanspreken die op zoek is naar esthetische, maar toch eenvoudig te monteren en duurzame wanddecoraties. De producten die beschikbaar zijn in de bimago collectie zijn van hoge kwaliteit. We zijn zeker van de betrouwbaarheid van ons fotobehang - ze zijn gemaakt met behulp van UV-veilige technologie en veilige, geurloze toners. Om deze reden kun je er vrijelijk de eetkamer, woonkamer, slaapkamer en zelfs een kinderkamer mee inrichten. Laat je door het Japanse fotobehang inspireren tot verdere veranderingen - tover gezellige interieurs waar je zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen! We hebben veel verschillende patronen, we geven ook tips om ze creatief te gebruiken. Je kunt fotobehang combineren met een oosters scherm of een poster met een exotisch landschap. Door een bestelling te plaatsen, zult u zeker niet teleurgesteld worden. Bij ons koop je niet alleen het fotobehang zelf, maar ook accessoires waarmee je het op de muur kunt plakken. We willen het je makkelijker maken om een metamorfose uit te voeren en laten zien dat het een heel leuke job kan zijn. De effecten die dankzij bimago-decoraties worden verkregen, overtreffen vaak de stoutste verwachtingen - overtuig uzelf!

Japans boomfotobehang

Oosterse motieven zijn al eeuwenlang een inspiratiebron in de kunst. Ze werden onder andere gebruikt door grote schilders, zoals van Gogh of Monet. Oosterse patronen mochten niet ontbreken in bimago. Een van de inspiratiebronnen voor ons was Japan, niet alleen bekend om zijn prachtige architectuur, maar ook om zijn unieke natuur. Mensen die een substituut voor de Oriënt in hun kamer willen creëren, kunnen het interieur decoreren met een Japanse boom fotobehang. Het typische motief van deze decoraties zijn kersenbloesems, het meest geassocieerd met Japan. Deze adembenemende bomen symboliseren enerzijds de vergankelijkheid van het bestaan en de melancholie van het voorbijgaan en anderzijds het begin van een nieuw leven.

Japanse boomfotobehang zal zelfs de meest saaie ruimte verlevendigen. Het zal het origineler maken. Japans boomfotobehang in de slaapkamer help je de dag goed te beginnen en maken het gemakkelijker om in slaap te vallen, en in het geval van de eetkamer zullen ze de tijd die je besteedt aan eten en praten aangenamer maken. Een Japanse boomfotobehang is ook perfect voor het inrichten van een massagesalon en het interieur van een restaurant dat gespecialiseerd is in de oosterse keuken.