Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op fotobehang tot 2021/09/20 Gratis levering boven 59€

Fotobehang met vlienders

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Butterflies in the stomach
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang In a soap bubble
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Butterflies and Fairy
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Wings of Fantasy
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Butterflies song
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Melodies of butterflies
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Painted butterfly
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Alated
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang De taal van vlinders
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Postcard with butterfly
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Butterfly wings
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Art and butterflies
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Painted butterfly
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Fly, Butterfly!
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Madame Butterfly
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Planet of butterflies
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Alated
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Planet of butterflies
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Dance vlinders '
vanaf
€ 69,30
€ 99,00
Fotobehang Fly, Butterfly!
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Blue butterfly
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Fiery butterfly
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Butterfly (sepia)
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Butterflies in the stomach
vanaf
€ 41,30
€ 59,00

Fotobehang Vlinders - creëer een magische hoek in je huis

Lichtheid, gratie en elegante, etherische uitstraling zijn de kenmerken die vlinders tot een van de mooiste dieren ter wereld maken. Zoveel soorten vlinders, zoveel wallpapers in de meest fantastische kleuren. De natuur, die ons elke keer weer kan verrassen met haar schoonheid, is een geweldig motief in interieurontwerp. De subtiele gratie en explosie van kleuren is op het behang gecombineerd met vlinders. Het fotobehang 3d vlinders zal bijzonder effectief zijn, waarbij het effect van diepte gecombineerd met verbluffende kleuren een elegant en modern patroon creëerde. Dankzij dergelijke decoraties introduceer je de mooiste kleuren van de wereld in je interieur. We raden je aan deze collectie te bekijken als je van interieurdesign houdt in een rustieke, boho of klassieke stijl. Met een vliesbehang met vlinders creëer je zeker het droomarrangement van een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Patroon met vlinders vanwege de vrolijke kleuren is ook een droombehang voor kinderen.

Lees meer Minder

3d vlinders op muurschilderingen en andere decoraties

De onsterfelijk gemaakte vlindervleugels op de foto zorgen ervoor dat de kamer een sterk kleuraccent krijgt. Als we het goed willen weergeven, moeten we deze decoratie combineren met meubels en omgeving in ingetogen kleuren. Bovendien is het voordeel van 3D-fotobehang met vlinders dat het de ruimte optisch vergroot. In de bimago-galerij zijn er zowel fotobehang met een kleurrijke zwerm vlinders als foto's met vergrote vlindervleugels. Het muurschildering patroon met kleurrijke vlinders heeft een 3D effect, een dergelijke decoratie kan geplaatst worden aan het hoofdeinde van het bed in de slaapkamer of tegenover de loungeset in de woonkamer om een ​​driedimensionaal effect te krijgen. Ben je een vlinderliefhebber, dan hoef je je met dit motief niet te beperken tot het behang. Je kunt vlinder muurstickers op meubels of aan de muur plakken. Kussens, schilderijen en porselein met de gebrandschilderde vleugels van de vlinder zijn ook indrukwekkende decoraties. Kleurrijke 3D-vlinders kunnen worden gemaakt van composities met glassculpturen. Het maken van vlinderorigami is een origineel idee voor doe-het-zelvers. Door vlinderfiguren aan de muur of het plafond te hangen, creëren we een geweldige decoratie in een kinderkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor.

Hoe kleuren matchen met een muurschildering met vlinders in het interieur?

Muurschilderingen met vlinders zijn versieringen die je zullen betoveren met hun kleuren. De producten in deze collectie zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar gedurfde arrangementen. Kiezen we voor een dergelijke decoratie, dan kunnen we die op twee manieren introduceren: 1. Volgens de principes van complementaire harmonie gebruiken we kleurensets aan de andere kant van het kleurenwiel. Dit zijn combinaties zoals groen en rood of blauw met geel. Een oplossing op basis van contrasterende kleuren geeft zeker een interessant en stoer effect in het interieur. Dergelijke kleuren kunnen we gebruiken in kleine decoraties, maar ook op meubels en grotere oppervlakken. Volgens deze harmonie kan een muurschildering met paarse vlinders gecombineerd worden met groene decoraties en planten. 2. Voor mensen die op zoek zijn naar een ingetogen interieur, is monochrome harmonie perfect, gebaseerd op het gebruik van één kleur in verschillende tinten. Grafiet fotobehang zal in het interieur zijn met verschillende grijstinten. Het muurschildering met vlinders in sepiatinten is dan weer perfect voor interieurs waar bruin en beige zullen heersen.

Fotobehang voor kinderen met dieren

Een kinderkamer is een plek waar een sfeer van plezier en optimisme moet zijn. Hiervoor moeten felle pastelkleuren worden gecombineerd met sprookjesachtige en grappige motieven. Muurschildering voor kinderen met dieren is een gemakkelijke en goedkope manier om een dergelijke interieurinrichting te bereiken, terwijl vlinders voor levendige en vrolijke kleuren zorgen. Kleurrijke vlindervleugels zullen de meisjeskamer met succes in pastelkleuren decoreren. Een kleine natuur- en natuurliefhebber zal dergelijke decoraties in uw kamer zeker waarderen. Fotobehang met vlinders die dansen op de kamer van een baby en een klein kind zullen het interieurontwerp interessant maken. In de kinderkamer kan een kleurrijk fotobehang met vlinders gecombineerd worden met de felle kleuren van de muren en meubels. Hierdoor krijgen we een helder, zonnig interieur dat een geweldige plek wordt om te spelen voor kinderen.