Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op fotobehang tot 2021/09/20 Gratis levering boven 59€ Actie is geldig nog: : :

Fotobehang met vissen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Underwater kingdom
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Underwater adventure
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Fish swirl
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Anemonefish
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Underwater frolic
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Clownfish
vanaf
€ 41,30
€ 59,00
Fotobehang Overboard
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Under the surface of water
vanaf
€ 34,29
€ 49,00
Fotobehang Waterland
vanaf
€ 34,29
€ 49,00

Fotobehang vissen - fenomenaal aquarium aan de muur

Ben je een visliefhebber, een fervent visser of misschien hou je van de fascinerende wereld van zeeën en oceanen? Dan is de onderwaterwereld op fotobehang zeker iets voor jou. In deze collectie vind je exotische vissen, haaien, dolfijnen en prachtige koraalriffen. Muurschildering aquarium met kleurrijke vissen stelt u in staat om het prachtige onderwaterlandschap in uw interieur te recreëren . Oceaanblauw is een rustgevende, harmonieuze kleur die perfect is voor de slaapkamer of woonkamer. Klassiek blauw is ook de kleur van 2020, dus als je op zoek bent naar een idee voor een modieus interieur, dan is het fotobehang met vis perfect. Muurschilderingen met koraalriffen worden aanbevolen om te combineren met maritieme accenten en decoraties, waardoor we een coherent thema-interieur krijgen.

Lees meer Minder

Fotobehang Koraalrif en exotische vissen als muurornament

De exotische koraalzeeën, kleurrijke scholen vissen en het idyllische blauw van de oceaan zijn voor velen synoniem met het paradijs. Een ontspannend onderwaterlandschap kan je nu elke dag vergezellen. Dankzij de fotobehang met een koraalrif introduceer je sprookjesachtige kleuren in je interieur . Verbazingwekkende, realistische foto's van de waterwereld zullen ervoor zorgen dat zo'n decoratie niet onverschillig voorbij zal gaan. De muurschildering met vissen is een echte traktatie voor vissers. De bimago-collectie bevat ook muurschilderingen van haaien die liefhebbers van rebelse en provocerende decoraties zeker zullen aanspreken.

Muursticker dolfijnen als kinderkamerdecoratie

Een universeel thema en prachtige, kleurrijke foto's maken visliefhebbers van alle leeftijden zoals deze decoratie. We raden een muurschildering met dolfijnen aan voor de jongste . Deze leuke onderwaterzoogdieren helpen een sprookjesachtige ruimte te creëren in de babykamer. "Water Land" is een muurschildering voor kinderen. De onderwaterwereld in levendige kleuren brengt geweldige kleuren in de kinderkamer.

Regelingsideeën met fotobehang voor vissen

Onderwater wezens en de diepte van de oceaan is een tijdloos thema dat in elke kamer van het huis past. Muurschildering met vissen is ook een idee voor het organiseren van aquariumwinkels, strandpanden of restaurants die gespecialiseerd zijn in visgerechten . Een muurschildering met vissen kan ook een achtergrond zijn voor een aquarium. Door het op de muur achter het aquarium te plaatsen, wordt de omgeving voor onze vissen mooier. Dankzij deze oplossing kunnen we onze hobby binnen markeren.